Единствена можност во Шпанија, Апартмани со пристап до базен во Оаза, Коста Калида, Шпанија

Costa calida, Шпанија – ID 5736
Во овој комплекс има уште 20 единици

Единствена можност во Шпанија, Апартмани со пристап до базен, Коста Калида, Шпанија

Сите станови се подготвени за вселување.
Проектот е поделен на три дела:
Првиот дел е: Лос Оливос: Апартманите имаат мермерни подови, када опремена со глава за масажа, подно греење во бањите, приватен подземен паркинг, простори за складирање, лифт, 4 базени.

Вториот дел е: Pueblo Espaňol: Апартманите имаат шпански плочки, камин, када опремена со глава за масажа, простори за складирање, лифт, подземен паркинг, поглед на теренот за голф и комунален базен.

Третиот дел е: Оаза: Апартманите имаат приватен базен во секој стан, големи комунални градини и базени и тениски игралишта.

Во сите делови има станови со различни цени во зависност од локацијата на единиците и големината на станот.

Овој имот ќе ви го обезбеди вистинскиот одмор во кој ќе уживате не само во летните месеци, туку е и место каде што можете да избегате од централноевропската зима! Секој од овие станови го поседува правото на користење на комуналните базени и градини!

Комплексот, кој е распространет на голема површина, има супермаркет, пекара, фризер, адвокат, банкомат, продавница за голф, нов клуб, ресторани и барови. Маалото е затскриено и постојано чувано. Има тениски игралишта, тенис со весла, фудбалско игралиште и голф.

Единици во комплекс

Projekt Číslo bytu Ulice Dispozice Plocha terasa Cena Stav
Oasis 53887 Malasia 2+kk 96m2 0 76.000 € Volný Rezervovat
Oasis 53888 Malasia 4+kk 183m2 0 83.000 € Volný Rezervovat
Oasis 53888 Martinica 3+kk 89m2 19m2 87.000 € Volný Rezervovat
Oasis 53606 Martinica 3+kk 89m2 19m2 87.000 € Volný Rezervovat
Oasis 53605 Martinica 3+kk 86m2 19m2 87.000 € Volný Rezervovat
Oasis 53768 Bulevar Monaco 3+kk 86m2 19m2 87.000 € Volný Rezervovat
Oasis 53623 Martinica 3+kk 91m2 0 87.000 € Volný Rezervovat
Oasis 53767 Bulevar Monaco 3+kk 118m2 19m2 87.000 € Volný Rezervovat
Oasis 53588 Martinica 3+kk 86m2 19m2 87.000 € Volný Rezervovat
Oasis 53624 Martinica 3+kk 86m2 0 87.000 € Volný Rezervovat
Oasis 53779 Bulevar Monaco 3+kk 86m2 19m2 87.000 € Volný Rezervovat
Oasis 53771 Bulevar Monaco 3+kk 86m2 19m2 87.000 € Volný Rezervovat
Oasis 53595 Martinica 3+kk 86m2 0 87.000 € Volný Rezervovat
Oasis 53571 Malasia 3+kk 90m2 19m2 90.000 € Volný Rezervovat
Oasis 53590 Martinica 3+kk 86m2 0 90.000 € Volný Rezervovat
Oasis 53744 Plaza De Madagascar 3+kk 86m2 19m2 90.000 € Volný Rezervovat
Oasis 53608 Martinica 3+kk 89m2 19m2 90.000 € Volný Rezervovat
Oasis 53607 Martinica 3+kk 86m2 19m2 90.000 € Volný Rezervovat
Oasis 53748 Plaza De Madagascar 3+kk 89m2 19m2 90.000 € Volný Rezervovat
Oasis 53766 Bulevar Monaco 3+kk 86m2 37m2 93.000 € Volný Rezervovat
Продавница
4 km
Доктор
3 km
Кафетерија
1 km
Ресторант
1 km
Бар
0 m
Училиште/градинка
3 km

Ви се допаѓа оваа недвижност?

Не се двоумете да не исконтактирате

Ви се допаднала оваа недвижност, но се уште размислувате? Договорете со нас средба и заедно ќе ги разгледаме сите можности.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00