Големо казино, одлична можност за инвестирање, Сончев брег

Сончев брег, Бугарија – ID 5544
3,000,000 Евра
Површина 2000 m2
Состојба Готово
Ние нудиме големо казино за продажба. Вкупната изградена површина е 2000м2. Зградата е монолитна бетонска конструкција во цилиндрична форма, изградена во 1962 година. Долги години компанијата функционираше како естрадно казино во кое настапуваа актери од целиот свет. Внатрешноста е реновиран со текот на годините. Има тепих на подот, дрвени облоги и свилени тапети на ѕидовите. Распоредот е - две хали, канцеларија, магацин, тоалети, техничка просторија, сместување за персонал на прво ниво; на второ ниво - голема сала, бар, чајна кујна, канцеларија, просторија за подготовка за актери, надворешен бар. Капацитетот на големата сала на второто ниво е 400 седишта. Во набавната цена не е вклучен мебел и опрема. Не двоумете се да не контактирате за повеќе информации!
Површина
2000 m2
Корисна површина
2000 m2
Паркинг
Да

Ви се допаѓа оваа недвижност?

Не се двоумете да не исконтактирате

Ви се допаднала оваа недвижност, но се уште размислувате? Договорете со нас средба и заедно ќе ги разгледаме сите можности.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00