Неверојатна можност во Албанија! Вили и апартмани во одморалиштето Сан Пјетро, во близина на аеродромот, Албанија

Ѓири и Лалезит, Албанија – ID 6591

Во април 2017 година започна изградбата на одморалиштето Сан Пјетро. Сан Пјетро одморалиштето се наоѓа во заливот Лалеси, 40 км од Тирана, 35 км од аеродромот Ринас и 30 км од Драч.

Сан Пјетро, Хотел & засилувач; Резиденции, вклучува туристичко село и хотел со кој ќе управува групацијата Мелиа. Проектот е избран за изградба на подрачјето на најсеверниот дел на самиот град Лалези поради зеленилото и природните убавини. Ова е едно од најголемите достигнувања на овој проект, хармонијата на природата со градежништвото. Архитектот се фокусираше на преплетување и комбинирање на природни и архитектонски елементи, ја реализираше конструкцијата помеѓу дрвјата и создаде зелени површини над терасите на вилите во комбинација со дрвени перголи.

Одморалиштето вклучува и заеднички области за забава или услуги (шопинг области, детски игралишта, спортски катчиња, базен итн.), како и области како што се патишта, влезови во комплексот итн. кои бараат одржување, чистење, осветлување, Ова секако повлекува и месечна исплата од секој жител за комплексот секогаш да се одржува и во најдобра можна состојба. Администрацијата ќе ја врши самата компанија. Месечната исплата се уште не е одредена, но ќе зависи од купената површина.

Видови на станови:
Апартмани (со површина од 71,4-106 м2)
Дизајнирани се во 3-катници и имаат распоред 1+1 и 2+1.
Апартмани со распоред 1+1: 71–90 м2
Станови со распоред 2+1: 85–106 м2

Сите апартмани ги имаат следните цени:
Станбена зона (Лоти 2-5): (распоред 1+1 површина 76-82м2)
Приземје: 2300 евра/м2 + двор: 100 евра/м2
Прв и втор кат: 2300 евра/м2

Следниве услуги ќе бидат вклучени во оваа област:
- Резервирана плажа
- Вилите ќе имаат комплетна клима (мултисплит клима)
- Површината ќе биде во имотен лист, за разлика од станбените зони кои ја имаат само во службеност или употреба.
- Капацитетите ќе бидат вклучени од хотелот Мелиа, финансиските пакети и услуги 24 часа на ден за да им се даде на клиентите приватност и удобност.
- Во секоја зграда ќе бидат поставени безбедносни камери за ваша и безбедноста на вашето семејство.

Сите вили ги имаат следните цени:
Вили
- Индивидуалните вили, кои се помали во споредба со Елитните, но со иста приватност, се наоѓаат во вториот ред, веднаш зад Елитните вили. Индивидуалната вила е со вкупна површина од 230 м2.На приземје има дневна соба со отворена кујна и спална соба. На вториот кат има 3 спални соби. Вкупната цена на вилата е 620.000 евра со вклучено земјиште кое варира во зависност од локацијата на вилата (600-900 м2).

- Премиум зона: Индивидуалната вила е со вкупна површина од 242 м2. На приземје има дневна соба со отворена кујна и спална соба. На вториот кат има 4 спални соби. Вкупната цена на вилата е 830.000 евра со вклучен плац, која варира во зависност од локацијата на вилата (600-900 м2) и приватен базен.

- Полу-одвоени вили кои се наоѓаат веднаш до индивидуални вили. Оваа вила се состои од 2 единици со вкупна површина од 191 м2. На приземје има дневна соба со отворена кујна и на вториот кат има 3 спални соби. Вкупната цена на вилата е 475.000 евра со вклучено земјиште (дел од дворот околу вилата), која варира во зависност од локацијата на вилата (400-700м2).

- Премиум зона: Четири поврзани вили се состојат од 4 единици со посебен влез. Вилите се со вкупна површина од 130 м2. На приземје има дневна соба со отворена кујна и на вториот кат има 2 спални соби. Вкупната цена на вилата е 435.000 евра со вклучено земјиште (дел од дворот околу вилата), која варира во зависност од локацијата на вилата (250-400м2).

Повеќе информации во РК.

Продавница
3 km
Доктор
2 km
Кафетерија
4 km
Ресторант
20 m
Бар
20 m
Училиште/градинка
4 km

Ви се допаѓа оваа недвижност?

Не се двоумете да не исконтактирате

Ви се допаднала оваа недвижност, но се уште размислувате? Договорете со нас средба и заедно ќе ги разгледаме сите можности.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00