Венидско еко село, прекрасни куќи

Sveti Vlas, Бугарија – ID 6438
Во овој комплекс има уште 1 единица

Ви нудиме купување на куќа на одлична локација и користење на најдобрите материјали! Архитектонската слика на зградите може да се припише на ренесансната архитектура. Материјалите и визиите со заливни прозорци и испружени стреи на покривот се типични за овој стил. Првото ниво на зградите е покриено со камена облога. Вториот кат е со бел минерален малтер и дрвени облоги. Има и карактеристични рабови на агли, ѕидови и прозорски рамки. Покривот е фронтон со дрвена конструкција и украсни елементи. Сите употребени материјали се еколошки, еколошки сертифицирани од висока класа, а изгледот на областа е во хармонија со околната шумска средина. Куќите се продаваат без кујна, мебел и опрема. Во цената е вклучена доработка „клуч на рака“ (подни облоги — ламинат и плочки, фарбани ѕидови, врати, бања-тоалет со плочки и санитарни јазли). Со задоволство ќе ви помогнеме со мебел и опрема. Комплексот ќе се состои од: * Семејни станбени згради, станбени згради од две генерации (полусамостојни куќи) и терасовидни куќи; * Апартхотел и капела кои не го попречуваат погледот на куќите кон морето; * Две тениски игралишта и базен. Развиениот концепт придонесува за романтичната визија на целиот комплекс, бидејќи неговата мрежа од улички, осветлена со лампиони и украсена со камен, дава претпоставка за панорамски поглед и на морето и на шумата од сите нивоа на секоја куќа. Комплексот „Венид Еко село“ ќе се развива во три фази, во кои е предвидена изградба на станбени згради, апартмански хотел, јавен центар со многу зеленило и внатрешни авении. Растојанието од плажа е 1,5 км

Единици во комплекс

Самостојна куќа со пет спални соби, еко село Венид, одморалиште Диневи, Свети Влас
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
251 m2
6+кк
1 500 m
753,900 Евра
Šipka vpravo

Единици во комплекс

Dům číslo Dispozice Koupelna Terasa Zastavěná plocha m2 Celková ploch m2 Celková cena € Stav
6 1 5+kk 4 Ano 198,70 2300 596 100,00 € Volný Rezervovat
8 3 5+kk 4 Ano 200.10 2500 600 300 € Volný Rezervovat
10 2 6+kk 5 Ano 251.30 2500 753 900 € Volný Rezervovat
11 2 6+kk 5 Ano 301.20 2500 903 600 € Volný Rezervovat
11 3 6+kk 5 Ano 301.20 2800 1 012 032 € Volný Rezervovat
11 4 6+kk 5 Ano 301.20 2500 903 600 € Volný Rezervovat
12 2 6+kk 5 Ano 299.90 2500 899 700 € Volný Rezervovat
12 3 6+kk 5 Ano 299.90 2500 899 700 € Volný Rezervovat
12 4 6+kk 5 Ano 299.90 2300 899 700,00 € Volný Rezervovat
1 1A 3+kk 2 Ano 122.30 1700 ------------ Prodáno
1 1b 3+kk 2 Ano 122.30 1700 ------------ Prodáno
1 2A 3+kk 2 Ano 122.30 1700 ------------ Prodáno
1 2B 3+kk 2 Ano 122.30 1700 ------------ Prodáno
1 3A 3+kk 2 Ano 122.30 1700 ------------ Prodáno
1 3B 3+kk 2 Ano 122.30 1700 ------------ Prodáno
2 1 4+kk 3 Ano 151 1700 ------------ Prodáno
2 2 4+kk 3 Ano 151 2000 ------------ Prodáno
3 1 4+kk 3 Ano 150.50 2000 ------------ Prodáno
3 2 4+kk 3 Ano 150.10 2000 ------------ Prodáno
3 3 4+kk 3 Ano 150.50 2000 ------------ Prodáno
4 1 4+kk 3 Ano 150.90 1700 ------------ Prodáno
4 2 4+kk 3 Ano 150.90 1700 ------------ Prodáno
4 3 4+kk 3 Ano 150.90 1700 ------------ Prodáno
7 3 5+kk 4 Ano 199.30 1700 ------------ Prodáno
8 2 5+kk 4 Ano 200.10 2000 ------------ Prodáno
8 4 5+kk 4 Ano 200.10 2000 ------------ Prodáno
11 1 6+kk 5 Ano 301.20 1700 ------------ Prodáno
12 1 7+kk 6 Ano 299.90 2000 ------------ Prodáno
Поглед на море
Да
Продавница
670 m
Доктор
840 m
Кафетерија
680 m
Ресторант
600 m
Бар
590 m
Училиште/градинка
750 m

Ви се допаѓа оваа недвижност?

Не се двоумете да не исконтактирате

Ви се допаднала оваа недвижност, но се уште размислувате? Договорете со нас средба и заедно ќе ги разгледаме сите можности.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00