Покажи на мапа
Брзо пребарување
Недвижност на прва линија од море, Египет
Напишете рецензија

Ќе ни биде задоволство доколку го споделите вашето искуство со нашите служби.Ќе ги земеме во предвид сите ваши совети,критики и мислења со цел нашите служби да бидат уште подобри.

Все рецензија
Купи нашата врска не завршува!

За да можете целосно да уживате во вашиот имот покрај море, на нашите клиенти им нудиме широк спектар на услуги од осигурување на имот, градежни и поправки, опрема, сметководствена и правна помош, обновување на договори за струја, вода, телефон и многу повеќе. Можеме да организираме изнајмување, чистење, перење алишта, пречек на гости или какви било други услуги поврзани со поседување имот покрај море.

Влез во клиентскиот портал
Пазете се од измамнички продавачи

Пазете се од агентите за недвижности кои поради ситуацијата на чешкиот пазар на недвижности од ден на ден почнаа да нудат имоти во странство! Без доволно познавање на странскиот пазар, кој се разликува од чешкиот, и никогаш во животот не биле таму! Потпрете се на специјалисти и не преземајте непотребни ризици!

Контакт
најдена 21 недвижност
Мапа
најдена 21 недвижност
Беспрекорни 3 соби во прекрасна област, Хургада, Египет
на рати поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
167 m2
3+кк
1/4
50 m
157,640 Евра
Šipka vpravo
2 соби во област од бајките, Хургада, Египет
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
107 m2
2+кк
1/4
50 m
115,700 Евра
Šipka vpravo
1 соба во бајковита област, Хургада, Египет
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
61 m2
1+кк
1/4
50 m
60,120 Евра
Šipka vpravo
Пространо студио во Bella Bay Resort Хургада, одлична локација, на рати, Египет
на рати поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
78 m2
1+кк
1/3
200 m
147,520 Евра
Šipka vpravo
Студио во Bella Bay Resort Хургада, одлична локација, рати, Египет
на рати поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
70 m2
1+кк
1/3
200 m
130,000 Евра
Šipka vpravo
Студио во Bella Bay Resort Хургада, одлична локација, рати, Египет
на рати поглед на море атрактивна локација
60 m2
1+кк
1/3
200 m
112,600 Евра
Šipka vpravo
Комплетно опремена 1 соба во комплексот Scandic Resort Hurghada, прва линија
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
51 m2
1+кк
3/4
100 m
75,000 Евра
Šipka vpravo
Целосно опремена 1 соба во Флоренца хамсин
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
41 m2
1+кк
3/4
100 m
55,000 Евра
Šipka vpravo