Покажи на мапа
Брзо пребарување
Недвижност на прва линија од море,
Напишете рецензија

Ќе ни биде задоволство доколку го споделите вашето искуство со нашите служби.Ќе ги земеме во предвид сите ваши совети,критики и мислења со цел нашите служби да бидат уште подобри.

Все рецензија
Купи нашата врска не завршува!

За да можете целосно да уживате во вашиот имот покрај море, на нашите клиенти им нудиме широк спектар на услуги од осигурување на имот, градежни и поправки, опрема, сметководствена и правна помош, обновување на договори за струја, вода, телефон и многу повеќе. Можеме да организираме изнајмување, чистење, перење алишта, пречек на гости или какви било други услуги поврзани со поседување имот покрај море.

Влез во клиентскиот портал
Пазете се од измамнички продавачи

Пазете се од агентите за недвижности кои поради ситуацијата на чешкиот пазар на недвижности од ден на ден почнаа да нудат имоти во странство! Без доволно познавање на странскиот пазар, кој се разликува од чешкиот, и никогаш во животот не биле таму! Потпрете се на специјалисти и не преземајте непотребни ризици!

Контакт
најдени 2209 недвижности
Мапа
Одлични 2 соби, со пространа веранда и поглед на море, Топ цена, Обзор
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
95 m2
2+кк
1/7
20 m
69,800 Евра
Šipka vpravo
Нискоенергетска луксузна вила 4+1 со базен покрај море во Кипар
на рати поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
235 m2
4+1
2 000 m
450,000 Евра
Šipka vpravo
Луксузни 3 соби, поглед на море, на само 30м од плажа, комплекс 4* Виго, Несебар
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
134 m2
3+кк
6/6
30 m
183,000 Евра
Šipka vpravo
2 соби, поглед на базен, голем балкон, врвна цена, Зора парк, Сончева плажа
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена попуст
82 m2
2+кк
6/6
800 m
63,900 Евра 64,800 Евра
Šipka vpravo
Убави 2 соби во елитниот комплекс Dawn Park на Сончевиот брег
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
39 m2
2+кк
1/6
800 m
46,700 Евра
Šipka vpravo
пространи 4 соби, три бањи во хотелски проекти
на рати атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
165 m2
4+кк
1/2
400 m
361,000 Евра
Šipka vpravo
Двокатен дуплекс 3 + kk во хотелскиот проект
на рати атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
112 m2
3+кк
1/2
500 m
241,000 Евра
Šipka vpravo
Куќа со четири стана на одлична локација во Примоште
поглед на море атрактивна локација
320 m2
Друго
500 m
596,000 Евра
Šipka vpravo