Инвестиција

Дали сакате да инвестирате во недвижен имот покрај море со поврат од 8%? Можеме да ви гарантираме нето годишен принос од 8%.

Дали сакате да инвестирате во недвижен имот покрај море со поврат од 8%?

Можеме да ви гарантираме нето годишен принос од 8%.

Дали сакате да инвестирате, но не ги сакате грижите поврзани со инвестирањето во недвижен имот?

Тогаш имаме решение за вас. На ограничен број клиенти им нудиме можност да инвестираат со поврат од 8% годишно без потреба од купување на целиот имот.

Зошто обврзници од MOJENEMOVITOSTUMORE?

Дали сакате да ги заштедите вашите пари удобно и во исто време безбедно?

Дали го барате вистинскиот компромис помеѓу потенцијалните ризици и безбедното вреднување?

Дали се плашите дека може да ги изгубите вашите заштеди?

Дали мислите дека инвестирањето е само за богатите или за луѓе кои се занимаваат со финансии?

Прочитајте за да дознаете зошто овие најчести стравови и заблуди не важат за инвестирање во обврзници MOJENEMOVITOSTUMORE.

  • Со купување на обврзница од MOJENEMOVITOSTUMORE добивате сместување покрај море 6 дена бесплатно покрај море
  • Ние сме постојано растечка компанија на која и верувам, која дава се повеќе и повеќе луѓе.
  • Парите што ги инвестирате ги инвестираме во недвижен имот, што е многу побезбедна стока отколку, на пример, технологијата, стартапите, криптовалутите или инфраструктурата, што ги нуди најконкурентните емисии на корпоративни обврзници
  • Ние во MOJENEMOVITOSTUMORE имаме долгогодишно искуство со недвижности во странство, знаеме како да ги направиме вистинските инвестиции и имаме идеален тајминг за купување и продавање.

Контакт