Станете сопственик на недвижност на море

Купете апартман или вила на море,едноставно и без грижи.

Рецензии За нас

Станете сопственик на недвижност на море

01Пазете се од измамнички продавачи

Пазете се од агентите за недвижности кои поради ситуацијата на чешкиот пазар на недвижности од ден на ден почнаа да нудат имоти во странство! Без доволно познавање на странскиот пазар, кој се разликува од чешкиот, и никогаш во животот не биле таму! Потпрете се на специјалисти и не преземајте непотребни ризици!

02Зошто имот покрај море?

Дали сакате да поседувате имот на место каде што е секогаш топло? Каде ќе можете да заборавите на секојдневните грижи? Вие сте на вистинското место, нашата канцеларија ќе ви ги обезбеди најдобрите понуди од многу дестинации, со услуга во вашиот дом.

03Купи нашата врска не завршува!

За да можете целосно да уживате во вашиот имот покрај море, на нашите клиенти им нудиме широк спектар на услуги од осигурување на имот, градежни и поправки, опрема, сметководствена и правна помош, обновување на договори за струја, вода, телефон и многу повеќе. Можеме да организираме изнајмување, чистење, перење алишта, пречек на гости или какви било други услуги поврзани со поседување имот покрај море.

04Зошто го правиме ова?

Нашата најголема гордост се нашите задоволни клиенти. Повторно и повторно го зајакнуваме нашиот престиж и сигурност со давање стручни совети и споделување мислења со нашите клиенти кои се долгорочни корисници на недвижен имот што успешно го купиле според планот на ветениот датум. Во секој случај со кој управуваме, не само што се грижиме за вас и даваме професионални совети, туку и додаваме вредност на вашиот живот и придонесуваме за подобрување на вашата економска состојба, благодарение на доброто вложување на вашите пари. Нашата врска не завршува со купување, туку само започнува! Ние сме ваши соседи и партнери, а не само за целиот период на сопственост на имотите што сте ги избрале.

Најдобри понуди

Прекрасна 3 спална соба со поглед на море, две бањи, во престижен комплекс 5*, Свети Влас
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
83 m2
3+кк
5/5
80 m
128,000 Евра
Šipka vpravo
3 соби со тераса, девица природа, комплекс Сончев Куќа, Кошарица
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
97 m2
3+кк
1/4
2 200 m
82,000 Евра
Šipka vpravo
1 соба со двор, Комплекс Sunny View South, Sunny Beach
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
25 m2
1+кк
1/6
600 m
38,900 Евра
Šipka vpravo

Гарантиран приход

Гарантирано враќање од 7% за живот прва линија покрај море во Кипар
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
44 m2
1+кк
1/5
50 m
322,200 Евра
Šipka vpravo
Комплетно опремена хотелска соба со пространа тераса во Llana Beach Resort, гарантиран приход
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
47 m2
2+кк
1/2
200 m
150,000 Евра
Šipka vpravo
Комплетно опремена хотелска соба со пространа тераса во Llana Beach Resort, гарантиран приход
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
47 m2
2+кк
1/2
200 m
150,000 Евра
Šipka vpravo

Најнови рецензии


Инвестиционски патувања

Дали сакате да инвестирате во имоти во страна, но сакате да видите место пред да купите крол во капка? Тогаш нашата понуда за инвестиционски патувања е за вас. Ќе го посетиме местото што ви интересува и ќе ве консултираме за можностите за инвестиција. Сместувањето ќе биде осигурено од нас и ќе платите само трошоците за патување.