Рецензии

Пре него што одлучите да купите недвижност у иностранству, прво добро проверите ко вам је просредник. Ми дољасмо из земаља у којима вам нудимо недвижности, и зато добро познавамо местна закона и можемо вам на месту омогућити све услуге. Прочитајте шта клијенти кажу о нашим услугама.

Наши награди и сертификати
proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz

Јас и мојот сопруг купивме имот пред три месеци и целосно сме задоволни од нашата одлука. Драго ни е што конечно ја избравме компанијата Moje novestito u more, која ни пружи одлична услуга и ни помогна да го најдеме идеалниот дом за нашето семејство. Со почит, Јармила и Зденек
Jarmila P.
Неодамна купив имот од Mojenemovitostumore.cz и не можев да бидам позадоволен. Нивните услуги се апсолутно одлични и професионални. Од почеток до крај тие беа многу сместени и подготвени да ми помогнат во секој чекор од процесот на купување. Комуникацијата беше одлична, сите мои прашања беа одговорени брзо. Имотот што го купив беше во совршена состојба како што ветив и целиот процес на предавање помина без проблеми. Силно можам да ги препорачам на секој што размислува да купи имот. Тие се вистински професионалци кои ќе се грижат за вашите потреби и ќе се погрижат се да тече без проблеми.
Jan D.
Г-ѓа Ангелина има многу прифатлив пристап за купување стан во Бугарија и е трпелива со купувачот при изборот на стан. Целиот тим има професионален пристап и максимална помош во неговото спроведување. Нејзината реакција е брза и ги следи желбите на клиентите. секој што бара нов дом во Бугарија не треба да ја занемари нивната понуда и помош и да ја користи нивната 100% услуга. Топло ги препорачувам.
Milan
Поздрав до сите заинтересирани за купување имот покрај море. Би сакал да му се заблагодарам на целиот тим на MOJE NEMOVITOST U MOŘE, а особено на г-дин Томаш Никл, за нивниот многу корисен пристап, помош при купувањето и при преговарањето со локалните власти. Сè се случи брзо и без компликации. Пред ова, јас самиот преговарав за други опции со конкуренцијата и со поединци во избраната област, но дружељубивоста, советите и помошта на г-дин Никло ме убедија да го направам овој избор, за што дефинитивно не жалам. Обложувањето на МОЈОТ ИМОТ КРАЈ МОРЕ се исплати. Можам топло да препорачам да го контактирате МОЈОТ ИМОТ КРАЈ МОРЕ, а во случајот со Шпанија директно со г-дин Никло!!!
Jan

Напишете рецензија

Ќе ни биде задоволство доколку го споделите вашето искуство со нашите служби.Ќе ги земеме во предвид сите ваши совети,критики и мислења со цел нашите служби да бидат уште подобри.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00