Продавајте кај нас

Продадете го вашиот имот со најдоверливата компанија на пазарот. Ние гарантираме фер зделки и најдобри услови.

Искуство и професионален пристап

Нашата канцеларија е составена од тим на искусни агенти за недвижности со долгогодишно искуство во продажба на странски недвижности. Знаеме како може да се појават пречки при продажбата на недвижен имот во странска земја и подготвени сме да ви помогнеме да ги решите. Покрај тоа, имаме пристап до многу иновативни алатки и технологии кои ни овозможуваат успешно да го продадеме вашиот имот.

Широка мрежа на контакти

Како членови на неколку здруженија за недвижнини, имаме пристап до широка мрежа на контакти ширум светот. Нашите агенти ќе имаат можност да го промовираат вашиот имот меѓу широка група потенцијални купувачи. Нашите маркетинг стратегии се дизајнирани на таков начин што вашиот имот привлекува и допира што е можно повеќе луѓе.

Задоволни клиенти

Нашата канцеларија може да се пофали со многу задоволни клиенти кои ги користеле нашите услуги за продажба на нивниот странски недвижен имот. Нашите приоритети се задоволството на клиентите и успешното завршување на секоја продажба. Кога работите со нас, можете да бидете сигурни дека ќе работиме напорно за да го обезбедиме вашиот успех и задоволство.

Како е процесот на продажба кај нас?

  • Пополнување на формуларот.
  • Нашиот брокер ќе ве контактира во рок од 2 часа.
  • Ние ќе го процениме вашиот имот бесплатно.
  • Ќе се договориме за условите.
  • Ќе го купиме имотот или ќе почнеме да го рекламираме.

Продавајте кај нас