Пребарување

најдени 147 недвижности
Луксузна мезонета 1+1 во семеен комплекс покрај море
Луксузна мезонета 1+1 во семеен комплекс покрај море
на рати атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
2,700 Евра/месец 184,000 Евра
65 m2
1+1
1/2
500 m
Šipka vpravo
2,700 Евра/месец 184,000 Евра
Šipka vpravo
Прекрасна семејна куќа со поглед на море, се продава на рати, Поморие
Прекрасна семејна куќа со поглед на море, се продава на рати, Поморие
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
111 m2
3+кк
Šipka vpravo
4,200 Евра/месец 145,500 Евра
Šipka vpravo
Продажба на рати, наместен 2 соби во прва линија и со поглед на базен во комплекс Марина Форт
Продажба на рати, наместен 2 соби во прва линија и со поглед на базен во комплекс Марина Форт
атрактивен комплекс атрактивна локација
73 m2
2+кк
2/5
150 m
Šipka vpravo
600 Евра/месец 99,000 Евра
Šipka vpravo
Продажба на рати, прекрасни 2 соби со поглед на море, во комплекс Панорама Форт Бич, Свети Влас
Продажба на рати, прекрасни 2 соби со поглед на море, во комплекс Панорама Форт Бич, Свети Влас
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
77 m2
2+кк
1/4
150 m
Šipka vpravo
600 Евра/месец 111,000 Евра
Šipka vpravo
Продажба на рати, наместен 2 соби во прва линија и со поглед на море во комплекс Марина Форт
Продажба на рати, наместен 2 соби во прва линија и со поглед на море во комплекс Марина Форт
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
74 m2
2+кк
2/5
150 m
Šipka vpravo
600 Евра/месец 105,000 Евра
Šipka vpravo
Продажба на рати, наместен 2 соби во прва линија и со поглед на море во комплекс Марина Форт
Продажба на рати, наместен 2 соби во прва линија и со поглед на море во комплекс Марина Форт
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
74 m2
2+кк
1/5
150 m
Šipka vpravo
600 Евра/месец 101,000 Евра
Šipka vpravo
Продажба на рати, 3 соби со пријатен поглед на базен, комплекс Краун Форт, Свети Влас, Бугарија
Продажба на рати, 3 соби со пријатен поглед на базен, комплекс Краун Форт, Свети Влас, Бугарија
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
75 m2
3+кк
3/5
300 m
Šipka vpravo
500 Евра/месец 89,500 Евра
Šipka vpravo
2 соби на 100м од плажа на рати
2 соби на 100м од плажа на рати
на рати атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
8,800 Евра/месец 212,000 Евра
68 m2
2+кк
1/2
100 m
Šipka vpravo
8,800 Евра/месец 212,000 Евра
Šipka vpravo