Дополнително финансирање

Ви недостигаат дел од финансиите за сопствениот имот покрај море? Во ред е, можеме да го решиме заедно.

Дали имате намера да купите имот како викендица покрај море за ваша употреба, каде што ќе поминете прекрасни моменти со семејството, но немате доволно пари? Дали повеќе не сакате да плаќате до 50.000 CZK неделно за одмор, односно 200.000 CZK месечно? Кога купувате сопствен имот покрај море, можете да бидете на плажа од јануари до ноември, за само 30.000 CZK годишно. Со задоволство ќе ви помогнеме. На личен состанок, ќе разговараме за вашата намера и можности и ќе понудиме начин да го направиме тоа.

Контакт