Етара 4, Свети Влас

Sveti Vlas, Бугарија – ID 6442
Во овој комплекс има уште 71 единица

Ви нудиме одлични станови во новиот проект Etara 4, кој се состои од две згради, нивната конфигурација формира структура во облик на L.
Вкупниот број на станови во комплексот е 159, кои вклучуваат:
* 2 соби со големина од 44,34 м2. до 68,53 м2.
* 3 соби со големина од 73,56 м2. до 104,44 м2.
* 3 соби со големина од 103,92 м2. до 155,55 м2.
* 1 соба со големина од 28,27 м2. до 54,75 м2.
Се продаваат станови во комплексот „Етара 4“ без кујна, мебел и опрема. Цената за станот е доградба „клуч на рака“ (подни облоги — ламинат и плочки, бојадисани ѕидови, врати, бања-тоалет со плочки и санитарни јазли). Со задоволство ќе ви помогнеме со мебел и опрема. За Dinevi Group, клиентот е на прво место. Земајќи ги предвид вашите лични идеи за домот, можете да изберете квалитетни материјали за доработка на домот, како што се теракота, бои за ѕидови, опрема за бања. На Ваше барање ќе го преземеме поставувањето на системот за климатизација, како и целокупниот мебел. Кабловска телевизија е достапна во секој стан. Комплексот ќе биде завршен во 2024 година, што овозможува купување во фаза на изградба со одложено плаќање, како и можност за индивидуално планирање на станбените простори и избор на завршни материјали. Целта на Dinevi Group е да се погрижи за вашиот целосен одмор и да ве пушти да уживате во прекрасната природа на Бугарија. Комбинација на морски и планински воздух во Свети Влас, недостаток на индустриски претпријатија; Близината на о. Несебар, признат од УНЕСКО како светски споменик на културата; удобна комуникација; Можноста за рурален, ловечки, риболов, вински и шумски туризам го прави ова место единствено во светот.

опрема на комплексот:

Во ЕТЕРА 4 ќе бидат сместени вкупно 10 продавници. Продавниците се ориентирани кон улицата на запад.

Комплексот ќе има паркинг места за 129 автомобили, сместени на подземен паркинг на 2 ката. Секое паркинг ниво има посебен влез и излез, два големи комбинирани базени за возрасни и деца, еден бар покрај базен.

Целата област ќе биде потопена во природно зеленило и се очекува некои егзотични дрвја да ја збогатат локалната флора и да и дадат поегзотичен изглед на населбата. Планираните водени површини ќе создадат дополнителна удобност и уникатност на просторот.

Единици во комплекс

3 соби во единствениот нов комплекс Етара 4, прва линија до море, Свети Влас
на рати атрактивен комплекс атрактивна локација
109 m2
3+кк
2/6
100 m
140,209 Евра
Šipka vpravo
2 соби во уникатниот нов комплекс Етара 4, прва линија до море, Свети Влас
на рати атрактивен комплекс атрактивна локација
83 m2
2+кк
4/6
100 m
117,188 Евра
Šipka vpravo
Совршени 4 соби во единствениот нов комплекс Етара 4, прва линија до море, Свети Влас
на рати атрактивен комплекс атрактивна локација
131 m2
4+кк
5/6
100 m
215,289 Евра
Šipka vpravo
Пространи 3 соби во единствениот нов комплекс Етара 4, прва линија до море, Свети Влас
на рати атрактивен комплекс атрактивна локација
98 m2
3+кк
2/6
100 m
131,478 Евра
Šipka vpravo
2 соби во уникатниот нов комплекс Етара 4, прва линија до море, Свети Влас
атрактивен комплекс атрактивна локација
73 m2
2+кк
5/6
100 m
99,376 Евра
Šipka vpravo

Единици во комплекс

Sekce Apartmán č. Patro Užitná plocha Celková plocha Dispozice Celková cena Stav VYHLED
1 1 Suterén, 1 114,34 144,86 3+kk 210 598,00 € Volný Moře Rezervovat
1 2 Suterén, 1 63,77 80,79 2+kk ----------- Rezervováno
1 3 Suterén, 1 63,61 80,59 2+kk ----------- Rezervováno
1 4 Suterén, 1 34,13 43,24 Studio ----------- Rezervováno
1 5 Suterén, 1 64,83 82,14 2+kk ----------- Rezervováno
1 6 Suterén, 1 84,44 106,98 3+kk 194 564,00 € Volný Moře Rezervovat
1 7 Suterén, 1 74,64 94,56 2+kk 172 208,00 € Volný Moře Rezervovat
1 8 Suterén, 1 96,87 122,73 3+kk 119 820,80 € Volný Zahrada Rezervovat
1 9 Přízemí 84,79 107,42 3+kk ----------- Zarezervováno
1 10 Přízemí 81,74 103,56 3+kk 126 272,00 € Volný Zahrada Rezervovat
1 11 Přízemí 65,71 74,94 2+kk ----------- Prodáno
1 12 Přízemí 59,15 74,94 2+kk ----------- Prodáno
1 13 Přízemí 59,14 74,93 2+kk ----------- Prodáno
1 AT14 Přízemí 54,75 69,37 Studio ----------- Prodáno
1 15 Přízemí 59,89 75,88 3+kk ----------- Prodáno
1 16 Přízemí 75,27 95,36 3+kk ----------- Prodáno
1 17 Přízemí 65,41 82,87 2+kk ----------- Prodáno
1 18 Přízemí 65,55 83,05 2+kk ----------- Prodáno
1 19 Přízemí 73,81 93,51 3+kk ----------- Prodáno
1 20 Přízemí 81,74 103,56 3+kk 126 272,00 € Volný Zahrada Rezervovat
1 21 První 84,18 106,65 3+kk 129 980,00 € Volný Zahrada Rezervovat
1 22 První 81,13 102,79 3+kk ----------- Prodáno
1 AT23 První 42,68 54,07 Studio ---------- Prodáno
1 24 První 82,08 103,99 3+kk 151 745,60 € Volný Moře Rezervovat
1 25 První 82,08 103,99 3+kk ---------- Prodáno
1 26 První 83,15 105,35 3+kk 160 025,00 € Volný Moře Rezervovat
1 27 První 83,08 105,26 3+kk 159 890 € Volný Moře Rezervovat
1 28 První 77,90 98,69 3+kk ----------- Prodáno
1 29 První 68,44 86,71 2+kk ----------- Prodáno
1 30 První 73,56 93,20 3+kk 125 024,00 € Volný Zahrada Rezervovat
1 31 První 81,35 103,07 3+kk 138 052,40 € Volný Zahrada Rezervovat
1 32 Druhé 84,98 107,66 3+kk 144 111,20 € Volný Zahrada Rezervovat
1 33 Druhé 81,64 103,43 3+kk 138 527,60 € Volný Zahrada Rezervovat
1 34 Druhé 43,07 54,57 Studio ----------- Prodáno
1 35 Druhé 82,48 104,50 3+kk 152 480,00 € Rezervovaný Moře
1 36 Druhé 82,48 104,50 3+kk ----------- Prodáno
1 37 Druhé 83,54 105,84 3+kk ----------- Prodáno
1 38 Druhé 83,48 105,76 3+kk ----------- Prodáno
1 39 Druhé 78,46 99,40 3+kk 145 136,00 € Volný Moře Rezervovat
1 40 Druhé 77,42 98,09 3+kk 131 478,80 € Volný Zahrada Rezervovat
1 41 Druhé 83,13 105,32 3+kk 141 022,40 € Volný Zahrada Rezervovat
1 42 Druhé 84,18 106,65 3+kk 142 778,00 € Volný Zahrada Rezervovat
1 43 Třetí 83,88 106,27 3+kk 148 652,60 € Volný Zahrada Rezervovat
1 44 Třetí 81,13 102,79 3+kk 143 850,20 € Volný Zahrada Rezervovat
1 45 Třetí 42,61 53,98 Studio ----------- Prodáno
1 46 Třetí 81,94 103,81 3+kk ---------- Prodáno
1 47 Třetí 81,94 103,81 3+kk ----------- Prodáno
1 48 Třetí 83,15 105,35 3+kk ----------- Prodáno
1 49 Třetí 83,09 105,27 3+kk ----------- Prodáno
1 50 Třetí 77,90 98,69 3+kk 155 956,40 € Volný Moře Rezervovat
1 51 Třetí 76,85 97,36 3+kk 142 198,40 € Volný Zahrada Rezervovat
1 52 Třetí 82,74 104,83 3+kk 146 665,40 € Volný Zahrada Rezervovat
1 53 Třetí 83,60 105,92 3+kk 148 169,60 € Volný Zahrada Rezervovat
1 54 Čtvrté 86,33 109,38 3+kk 166 070,00 € Volný Zahrada Rezervovat
1 55 Čtvrté 82,30 104,27 3+kk 158 405,00 € Volný Zahrada Rezervovat
1 56 Čtvrté 43,85 55,56 Studio ----------- Prodáno
1 57 Čtvrté 83,18 105,38 3+kk ----------- Prodáno
1 58 Čtvrté 83,18 105,38 3+kk ----------- Prodáno
1 59 Čtvrté 84,23 106,71 3+kk ----------- Prodáno
1 60 Čtvrté 84,03 106,46 3+kk ----------- Prodáno
1 61 Čtvrté 79,40 100,60 3+kk 1164 972,00 € Volný Moře Rezervovat
1 62 Čtvrté 78,33 99,24 3+kk 150 860,00 € Volný Zahrada Rezervovat
1 63 Čtvrté 83,72 106,07 3+kk 161 105,00 € Volný Zahrada Rezervovat
1 64 Čtvrté 84,93 107,60 3+kk 163 400,00 € Volný Zahrada Rezervovat
1 65 Páté 80,82 102,39 3+kk 167 871,80 € Volný Zahrada Rezervovat
1 66 Páté 85,64 108,50 3+kk 177 770,00 € Volný Zahrada Rezervovat
1 67 Páté 115,31 146,09 4+kk 238 665,80 € Volný Moře Rezervovat
1 68 Páté 79,15 100,28 3+kk 182 504,00 € Volný Moře Rezervovat
1 69 Páté 80,96 102,57 3+kk 186 626,00 € Volný Moře Rezervovat
1 70 Páté 62,18 78,78 2+kk ----------- Prodáno
1 71 Páté 112,02 141,92 4+kk 257 456,00 € Volný Moře Rezervovat
1 72 Páté 103,92 131,66 4+kk 215 289,20 € Volný Moře Rezervovat
1 73 Páté 114,91 145,58 4+kk 237 839,60 € Volný Zahrada Rezervovat
2 1 Suterén, 1 40,59 51,43 Studio ----------- Prodáno
2 2 Suterén, 1 28,91 36,63 Studio ----------- Prodáno
2 3 Suterén, 1 28,27 35,82 Studio ----------- Prodáno
2 4 Suterén, 1 57,69 73,09 2+kk ----------- Prodáno
2 5 Suterén, 1 63,70 80,70 2+kk ----------- Prodáno
2 6 Suterén, 1 116,62 147,75 2+kk 143 840,00 € Volný Moře Rezervovat
2 7 Přízemí 53,29 67,52 2+kk ----------- Prodáno
2 8 Přízemí 61,66 78,12 2+kk 95 744,00 € Volný Zahrada Rezervovat
2 9 Přízemí 41,92 53,11 Studio ----------- Prodáno
2 10 Přízemí 55,35 70,13 2+kk ----------- Prodáno
2 11 Přízemí 117,10 148,36 4+kk ----------- Prodáno
2 12 Přízemí 88,78 112,48 3+kk 150 473,60 € Volný Moře Rezervovat
2 13 Přízemí 54,56 69,12 2+kk ----------- Prodáno
2 14 První 58,23 73,77 2+kk ---------- Prodáno
2 15 První 78,47 99,42 3+kk 121 304,00€ Volný Zahrada Rezervovat
2 16 První 44,85 56,82 Studio ----------- Prodáno
2 17 První 64,78 82,07 2+kk 100 484,00 € Volný Hora Rezervovat
2 18 První 117,10 148,36 4+kk 197 835,20 € Volný Moře Rezervovat
2 19 První 88,96 112,71 3+kk 157 539,80 € Volný Moře Rezervovat
2 20 První 59,49 75,37 2+kk 92 444,00 € Volný Zahrada Rezervovat
2 21 Druhé 58,75 74,43 2+kk 91 316,00 € Volný Zahrada Rezervovat
2 22 Druhé 79,00 100,09 3+kk 122 108,00 € Volný Zahrada, hora Rezervovat
2 23 Druhé 44,32 56,15 Studio ----------- Prodáno
2 24 Druhé 65,15 82,54 2+kk 101 048,00 € Volný Hora Rezervovat
2 25 Druhé 117,11 148,37 4+kk 180 044,00 € Volný Moře Rezervovat
2 26 Druhé 89,50 113,39 3+kk 151 674,80 € Volný Moře Rezervovat
2 27 Druhé 60,07 76,11 2+kk 93 332,00 € Volný Zahrada, hora Rezervovat
2 28 Třetí 58,23 73,77 2+kk 99 376,40 € Volný Zahrada Rezervovat
2 29 Třetí 83,55 105,85 3+kk 141 722,00 € Volný Zahrada, hora Rezervovat
2 30 Třetí 47,46 60,13 Studio ----------- Prodáno
2 31 Třetí 67,20 85,14 2+kk 104 168,00 € Volný Hora Rezervovat
2 32 Třetí 114,69 145,31 4+kk 211 246,40 € Volný Moře Rezervovat
2 33 Třetí 87,16 110,43 3+kk ----------- Prodáno
2 34 Třetí 59,49 75,37 2+kk ---------- Prodáno
2 35 Čtvrté 59,43 75,29 2+kk ---------- Prodáno
2 36 Čtvrté 86,03 109,00 3+kk 132 800,00 € Volný Zahrada, hora Rezervovat
2 37 Čtvrté 46,92 59,45 2+kk ----------- Prodáno
2 38 Čtvrté 65,88 83,47 2+kk 117 188,60 € Volný Hora Rezervovat
2 39 Čtvrté 114,41 144,95 4+kk 219 425,00 € Volný Moře Rezervovat
2 40 Čtvrté 86,72 109,87 3+kk ----------- Prodáno
2 41 Čtvrté 60,69 76,89 2+kk ----------- Prodáno
2 42 Páté 57,11 72,36 2+kk ----------- Prodáno
2 43 Páté 81,79 103,62 3+kk ----------- Prodáno
2 44 Páté 38,96 49,36 Studio ----------- Prodáno
2 45 Páté 57,75 73,17 2+kk ----------- Prodáno
2 46 Páté 111,02 140,66 4+kk ----------- Prodáno
2 47 Páté 83,89 106,28 2+kk ----------- Prodáno
2 48 Páté 58,72 74,39 2+kk ----------- Prodáno
3 1 Suterén, 1 31,74 40,21 Studio ---------- Prodáno
3 2 Suterén, 1 44,51 56,39 2+kk ----------- Prodáno
3 3 Suterén, 1 76,29 96,66 3+kk 117 992,00 € Volný Moře Rezervovat
3 4 Suterén, 1 96,84 122,69 3+kk ----------- Prodáno
3 5 Suterén, 1 68,53 86,82 2+kk 111 393,20 € Volný Moře Rezervovat
3 6 Přízemí 32,49 41,16 Studio ----------- Prodáno
3 7 Přízemí 44,34 56,18 2+kk ----------- Prodáno
3 8 Přízemí 80,49 101,98 2+kk 124 376,00 € Volný Zahrada Rezervovat
3 9 Přízemí 96,17 121,84 3+kk ----------- Prodáno
3 10 Přízemí 88,64 112,30 3+kk ----------- Prodáno
3 11 První 87,04 110,27 3+kk 140 940,20 € Volný Hora Rezervovat
3 12 První 80,49 101,98 3+kk ----------- Prodáno
3 13 První 102,1 129,36 3+kk ---------- Prodáno
3 14 První 88,63 112,29 3+kk ------------------ Prodáno
3 15 Druhé 86,58 109,69 3+kk 140 209,40 € Volný Hora Rezervovat
3 16 Druhé 80,00 101,36 3+kk ----------- Prodáno
3 17 Druhé 103,23 130,79 3+kk ----------- Prodáno
3 18 Druhé 89,61 113,53 3+kk ----------- Prodáno
3 19 Třetí 91,46 115,87 3+kk 161 900,60 € Volný Hory Rezervovat
3 20 Třetí 77,02 97,58 3+kk ----------- Prodáno
3 21 Třetí 104,44 132,32 3+kk 240 176,40 € Volný Moře Rezervovat
3 22 Třetí 88,98 112,73 3+kk ----------- Prodáno
3 23 Čtvrté 87,41 110,74 3+kk 174 754,40 € Volný Hora Rezervovat
3 24 Čtvrté 139,73 177,03 4+kk 331 275,80 € Volný Moře, bazén Rezervovat
3 25 Čtvrté 90,87 115,13 3+kk 209 234,00 € Volný Moře, bazén Rezervovat
3 26 Páté 155,55 197,07 4+kk 356 726,00 € Rezervovaný
4 1 Suterén, 4 86,05 109,02 3+kk ----------- Prodáno
4 2 Suterén, 4 59,72 75,66 2+kk ----------- Prodáno
4 3 Suterén, 4 59,72 75,66 2+kk ----------- Prodáno
4 4 Suterén, 4 59,72 75,66 2+kk ----------- Prodáno
4 5 Suterén, 4 59,72 75,66 2+kk ----------- Prodáno
4 6 Suterén, 3 85,98 108,93 3+kk ----------- Prodáno
4 7 Suterén, 3 59,23 75,04 2+kk ----------- Prodáno
4 8 Suterén, 3 59,23 75,04 2+kk ----------- Prodáno
4 9 Suterén, 3 59,23 75,04 2+kk 110 057,60 € Volný Moře Rezervovat
4 10 Suterén, 3 59,23 75,04 2+kk ----------- Prodáno
4 11 Suterén, 2 87,35 110,67 3+kk 181 285,40 € Volný Moře, bazén Rezervovat
4 12 Suterén, 2 59,72 75,66 2+kk ---------- Prodáno
4 13 Suterén, 2 59,72 75,66 2+kk ---------- Prodáno
4 14 Suterén, 2 59,72 75,66 2+kk ---------- Prodáno
4 15 Suterén, 2 59,72 75,66 2+kk ---------- Prodáno
4 16 Suterén, 2 52,88 67,00 2+kk ---------- Prodáno
5 1 Suterén, 4 62,80 79,56 2+kk ----------- Prodáno
5 2 Suterén, 4 56,94 72,14 2+kk ----------- Prodáno
5 3 Suterén, 4 58,76 74,45 2+kk ----------- Prodáno
5 4 Suterén, 4 56,68 71,81 2+kk ----------- Prodáno
5 5 Suterén, 3 62,74 79,49 2+kk ----------- Prodáno
5 6 Suterén, 3 59,24 75,05 2+kk ----------- Prodáno
5 7 Suterén, 3 56,81 71,98 2+kk ----------- Prodáno
5 8 Suterén, 3 50,81 64,37 2+kk ----------- Prodáno
5 9 Suterén, 2 55,11 69,82 2+kk ----------- Prodáno
5 AT10 Suterén, 2 33,25 42,13 Studio ----------- Prodáno
5 11 Suterén, 2 57,02 72,24 2+kk ----------- Prodáno
Базен
базен
Рецепција
Рецепција
Безбедност
Безбедност
Одржувана зеленина
Одржувана зеленина
Продавница
100 m
Доктор
2 km
Кафетерија
670 m
Ресторант
150 m
Бар
150 m
Училиште/градинка
190 m

Ви се допаѓа оваа недвижност?

Не се двоумете да не исконтактирате

Ви се допаднала оваа недвижност, но се уште размислувате? Договорете со нас средба и заедно ќе ги разгледаме сите можности.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00