Проект за луксузен хотел покрај море, идеален за изнајмување на 9 месеци во летната сезона

Trikomo, Кипар – ID 2596
Во овој комплекс има уште 13 единици

Дали сте подготвени да живеете покрај плажа? Овој фантастичен нов проект FOUR SEASONS LIFE го нудиме на продажба исклучиво во име на развивачот. Проектот е веќе изграден и речиси распродаден. Опција за купување на рати до крајот на 2025 година без поскапување!

Ние сме горд претставник на водечката развојна компанија Dovec Construction во Северен Кипар. Кај нас не плаќате провизија, купувате директно од инвеститорот!

Додатоци за проектот:
Проектот вклучува: надворешен базен, внатрешен базен, воден парк, велосипедски и пешачки патеки, фитнес, спа/масажа - центар за убавина, тенис, игралиште за кошарка и одбојка, ресторан, кафуле, бар, корен тераса, бар на плажа, Има детски клуб и многу други општествени активности.

Зошто нови згради во Северен Кипар?

Најдобрите приморски инвестиции во светот за 2021 година според Форбс.
Просечната годишна апрецијација на новите згради во последните две години е најмалку 30%
Целогодишно изнајмување и интересно враќање на новите згради
Цените од 55.000 CZK по м2 во проекти со пет ѕвезди со богата инфраструктура, сепак, цените постојано се зголемуваат, па затоа е најдобро да се инвестира во почетната фаза на проектите
План на рати до 5 години без зголемување
Идеално место за пензионирање
Заштита на правата на инвеститорите (со задоволство ќе објасниме за време на личен состанок).
Најдолгата сезона во Европа
Најчистата вода во Европа
Најниски трошоци за живот и трошоци за вода, струја, гас и гориво.
Данок на имот помал од 3 CZK по m2/годишно.
Една од најбезбедните земји во светот со низок криминал.

Ние самите поседуваме имоти и совршено го познаваме локалниот пазар. Ние ќе се грижиме за сите услуги пред и по продажбата, вклучувајќи го и изнајмувањето на вашиот имот.

Проектот ја доби наградата за најдобар развоен проект покрај море во Северен Кипар за 2019 година!

Единици во комплекс

název nemovitosti Ulice Byt № Písmeno Dispozice plocha Cena Stav
SEA WAVE SAPPHIRE STREET 1 A 1+kk 36,8m2 ---------- PRODANO
SEA WAVE SAPPHIRE STREET 1 B 1+kk 36,8m2 ---------- PRODANO
SEA WAVE SAPPHIRE STREET 1 C 1+kk 36,8m2 ---------- PRODANO
SEA WAVE SAPPHIRE STREET 1 D 1+kk 36,8m2 ---------- PRODANO
SEA WAVE SAPPHIRE STREET 1 G 1+kk 36,8m2 57500 £ REZERVACE
SEA WAVE SAPPHIRE STREET 1 H 1+ kk 36,8m2 55000 £ REZERVACE
SEA WAVE SAPPHIRE STREET 2 A 1+kk 36,8m2 ---------- PRODANO
SEA WAVE SAPPHIRE STREET 2 B 1+kk 36,8m2 ---------- PRODANO
SEA WAVE SAPPHIRE STREET 2 C 1+kk 36,8m2 ---------- PRODANO
SEA WAVE SAPPHIRE STREET 2 D 1+kk 36,8m2 ---------- PRODANO
SEA WAVE SAPPHIRE STREET 2 E 1+kk 36,8m2 ---------- PRODANO
SEA WAVE SAPPHIRE STREET 2 F 1+kk 36,8m2 ---------- PRODANO
SEA WAVE SAPPHIRE STREET 2 G 1+kk 36,8m2 ---------- PRODANO
SEA WAVE SAPPHIRE STREET 3 A 1+kk 36,8m2 55000 £ REZERVACE
SEA WAVE SAPPHIRE STREET 3 B 1+kk 36,8m2 ---------- PRODANO
SEA WAVE SAPPHIRE STREET 3 C 1+ kk 36,8m2 ---------- PRODANO
SEA STORM OPAL STREET 1 B 2+kk 55m2 ---------- PRODANO
SEA STORM OPAL STREET 1 A 2+ kk 55m2 ---------- PRODANO
SEA STORM OPAL STREET 1 E 2+kk ( LOFT ) 57,7m2 ---------- PRODANO
SEA WAVE SAPPHIRE STREET 1 I 1+kk 36,8m2 ---------- PRODANO
SEA WAVE SAPPHIRE STREET 4 I 1+kk 36,8m2 ---------- PRODANO
SEA STORM OPAL STREET 1 F 2+kk (LOFT) 57,7m2 ---------- PRODANO
SEA STORM OPAL STREET 1 G 2+kk (LOFT) 57,7m2 ---------- PRODANO
SEA STORM OPAL STREET 1 H 2+kk (LOFT) 57,7m2 ---------- PRODANO
SEA STORM OPAL STREET 1 I 2+kk (LOFT) 57,7m2 ---------- PRODANO
SEA STORM OPAL STREET 1 J 2+kk (LOFT) 57,7m2 ---------- PRODANO
SEA STORM OPAL STREET 1 C 2+kk 55m2 ---------- PRODANO
SEA STORM QUARTZ STREET 2 E 2+kk (LOFT) 57,7m2 88000 £ VOLNÝ Rezervovat
SEA STORM QUARTZ STREET 2 F 2+kk (LOFT) 57,7m2 ---------- PRODANO
SEA STORM QUARTZ STREET 2 G 2+kk (LOFT) 57,7m2 90000 £ REZERVACE
SEA STORM QUARTZ STREET 2 H 2+kk (LOFT) 57,7m2 88000 £ VOLNÝ Rezervovat
SEA STORM QUARTZ STREET 2 I 2+kk (LOFT) 57,7m2 84500 £ REZERVACE
SEA STORM QUARTZ STREET 2 J 2+kk (LOFT) 57,7m2 ---------- PRODANO
SEA STORM QUARTZ STREET 3 A 2+kk 55m2 ---------- PRODANO
SEA STORM QUARTZ STREET 3 B 2+kk 55m2 ---------- PRODANO
SEA STORM QUARTZ STREET 3 C 2+kk 55m2 ---------- PRODANO
SEA STORM QUARTZ STREET 3 D 2+kk 55m2 ---------- PRODANO
SEA STAR OPAL STREET 2 A 3+kk 76,4m2 ---------- PRODANO
SEA STAR OPAL STREET 2 B 3+kk 76,4m2 ---------- PRODANO
SEA STAR OPAL STREET 2 C 3+kk 76,4m2 ---------- PRODANO
SEA STAR OPAL STREET 2 D 3+kk 76,4m2 ---------- PRODANO
SEA STAR OPAL STREET 4 A 3+kk 76,4m2 137000 £ REZERVACE
SEA STAR OPAL STREET 4 B 3+kk 76,4m2 137000 £ REZERVACE
SEA STAR OPAL STREET 11 A 3+kk 76,4m2 ---------- PRODANO
SEA STAR OPAL STREET 11 B 3+kk 76,4m2 147000 £ REZERVACE
SEA STAR OPAL STREET 13 A 3+kk 76,4m2 ---------- PRODANO
SEA STAR OPAL STREET 13 B 3+kk 76,4m2 ---------- PRODANO
SEA STAR OPAL STREET 13 C 3+kk 76,4m2 ---------- PRODANO
SEA STAR OPAL STREET 15 A 3+kk 76,4m2 149000 £ VOLNÝ Rezervovat
SEA STAR DIAMOND STREET 1 A 3+kk 76,4m2 138000 £ VOLNÝ Rezervovat
SEA STAR DIAMOND STREET 1 B 3+kk 76,4m2 135000 £ VOLNÝ Rezervovat
SEA STAR DIAMOND STREET 1 C 3+kk 76,4m2 ---------- PRODANO
SEA STAR DIAMOND STREET 1 D 3+kk 76,4m2 140000 £ VOLNÝ Rezervovat
SEA STAR DIAMOND STREET 2 A 3+kk 76,4m2 135000 £ VOLNÝ Rezervovat
SEA STAR DIAMOND STREET 1 D 3+kk 76,4m2 140000 £ REZERVACE
SEA STAR DIAMOND STREET 2 A 3+kk 76,4m2 135000 £ REZERVACE
SEA STAR DIAMOND STREET 2 B 3+kk 76,4m2 ---------- PRODANO
SEA STAR DIAMOND STREET 2 C 3+kk 76,4m2 ---------- PRODANO
SEA STAR DIAMOND STREET 2 D 3+kk 76,4m2 ---------- PRODANO
SEA STAR DIAMOND STREET 3 A 3+kk 76,4m2 137000 £ VOLNÝ Rezervovat
SEA STAR DIAMOND STREET 3 B 3+kk 76,4m2 ---------- PRODANO
SEA STAR DIAMOND STREET 3 C 3+kk 76,4m2 ---------- PRODANO
SEA STAR DIAMOND STREET 3 D 3+kk 76,4m2 ---------- PRODANO
SEA STAR DIAMOND STREET 5 A 3+kk 76,4m2 ---------- PRODANO
SEA STAR DIAMOND STREET 4 A 3+kk 76,4m2 ---------- PRODANO
SEA STAR DIAMOND STREET 4 B 3+kk 76,4m2 ---------- PRODANO
SEA PEARL VEDLE BAZENU 12 A 4+kk 155,5m2 360000 £ VOLNÝ Rezervovat
SEA PEARL VEDLE BAZENU 12 B 4+kk 155,5m2 360000 £ VOLNÝ Rezervovat
SEA PEARL OPAL STREET 19 A 4+kk 155,5m2 360000 £ VOLNÝ Rezervovat
SEA PEARL OPAL STREET 19 B 4+kk 155,5m2 360000 £ REZERVACE
SEA PEARL OPAL STREET 21 A 4+kk 155,5m2 370000 £ REZERVACE
SEA PEARL OPAL STREET 21 B 4+kk 155,5m2 370000 £ VOLNÝ Rezervovat
SEA PEARL OPAL STREET 22 A 4+kk 155,5m2 REZERVACE
SEA PEARL OPAL STREET 22 B 4+kk 155,5m2 REZERVACE
SEA PEARL EMERALD STREET 8 A 4+kk 155,5m2 ---------- PRODANO
SEA PEARL EMERALD STREET 8 B 4+kk 155,5m2 REZERVACE
SEA PEARL EMERALD STREET 10 A 4+kk 155,5m2 ---------- PRODANO
SEA PEARL EMERALD STREET 10 B 4+kk 155,5m2 ---------- PRODANO
SEA PEARL EMERALD STREET 12 A 4+kk 155,5m2 ---------- PRODANO
SEA PEARL EMERALD STREET 12 B 4+kk 155,5m2 ---------- PRODANO
SEA SHELL EMERALD STREET 6 A 3+kk 120,8m2 ---------- PRODANO
SEA SHELL EMERALD STREET 2 A 3+kk 120,8m2 ---------- PRODANO
SEA SHELL EMERALD STREET 2 B 3+kk 120,8m2 ---------- PRODANO
SEA SHELL EMERALD STREET 16 A 3+kk 120,8m2 ---------- PRODANO
SEA SHELL EMERALD STREET 16 B 3+kk 120,8m2 ---------- PRODANO
SEA SHELL EMERALD STREET 18 A 3+kk 120,8m2 ---------- PRODANO
SEA SHELL EMERALD STREET 14 A 3+kk 120,8m2 330000 £ REZERVACE
SEA GATE EMERALD STREET 1 A 4+kk 144,7m2 750000 £ REZERVACE
SEA GATE EMERALD STREET 1 B 4+kk 144,7m2 750000 £ VOLNÝ Rezervovat
SEA GATE EMERALD STREET 3 A 4+kk 144,7m2 ---------- PRODANO
SEA GATE EMERALD STREET 3 B 4+kk 144,7m2 ---------- PRODANO
SEA GATE EMERALD STREET 5 A 4+kk 144,7m2 ---------- PRODANO
SEA GATE EMERALD STREET 5 B 4+kk 144,7m2 ---------- PRODANO
SEA GATE EMERALD STREET 7 A 4+kk 144,7m2 ---------- REZERVACE
Поглед на море
Да
Продавница
3 km
Доктор
1 km
Кафетерија
80 m
Ресторант
390 m
Бар
430 m
Училиште/градинка
3 km

Ви се допаѓа оваа недвижност?

Не се двоумете да не исконтактирате

Ви се допаднала оваа недвижност, но се уште размислувате? Договорете со нас средба и заедно ќе ги разгледаме сите можности.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00