Проект за стан, продажба на рати, Сончев брег

Sunny Beach, Бугарија – ID 9746
Во овој комплекс има уште 78 единици

Ви претставуваме нов проект на одлични станови во комплексот Доменико на Сончевиот брег. Датумот на завршување е планиран за 2024 година. Комплексот ќе има 50 паркинг места. Покрај тоа, ќе има и базен со простор за релаксација, 24-часовно обезбедување и рецепција. Ние сме среќни да помогнеме со мебел и опрема по непобедлива цена! Фотографиите се само за илустративни цели! Растојанието до морето е само 600 метри. Надоместок за одржување 12 €/м2 годишно.
Сончев брег е најголемото хотелско одморалиште во Бугарија, долго неколку километри и се наоѓа на 30 километри северно од Бургас. Добрите климатски услови на целата област, прекрасната песочна плажа долга 8 километри со постепено спуштање во морето и близината на историскиот Несебар го прават Сончевиот брег едно од најпопуларните места во бугарското Црно Море. Транспортот во одморалиштето е обезбеден со мини возови и поврзување со околните градови со редовни автобуски линии.
Сончевиот брег е идеално место за пријатен семеен одмор со многу атракции за деца. Ќе уживаат и младите, за кои има многу можности за забава.
Одморалиштето има живо крајбрежно шеталиште кое се протега по целата должина на плажата речиси до Несебар. Тој е обложен со многу кафулиња, тезги и пријатни ресторани. Многу фестивали, концерти и други културни настани се одржуваат овде во текот на летната сезона. Одењето по убаво осветлените колонади е исто така многу популарно. Во последниве години, повеќето од хотелите претрпеа голема модернизација и во никој случај не се споредуваат со хотелите во некои познати туристички места во Медитеранот.
Сепак, главната атракција на одморалиштето е плажата - осум километри ситен лесен песок. Пристапот до водата е многу постепен, погоден за непливачи и мали деца, кои можат безбедно да играат овде.
Дефинитивно вреди да се спомене локалната Aquapark Action која е наменета за сите генерации. Овде ќе најдете многу тобогани, тобогани, базени, џакузи, детски базени, кафулиња, ресторани, пицерии, слаткарници, барови покрај базен и многу други атракции.

Единици во комплекс

3 соби во проект со можност за продажба на рати, Сончев брег
на рати атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
74 m2
3+кк
5/5
600 m
124,660 Евра
Šipka vpravo
Пространи 3 соби во проект со можност за рати, Сончев брег
на рати атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
76 m2
3+кк
5/5
600 m
117,976 Евра
Šipka vpravo
2 соби во проект со можност за рати, Сончев брег
на рати атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
49 m2
2+кк
4/5
600 m
77,592 Евра
Šipka vpravo
Убави 2 соби во проект, продажба на рати, Сончев брег
на рати атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
50 m2
2+кк
4/5
600 m
83,146 Евра
Šipka vpravo
Пространи 3 соби во проектот, се продаваат на рати, Сончев брег
на рати атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
75 m2
3+кк
3/5
600 m
122,967 Евра
Šipka vpravo
3 соби во проектот, продажба на рати, Сончев брег
на рати атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
77 m2
3+кк
1/5
600 m
113,698 Евра
Šipka vpravo
2 соби во проект, продажба на рати, Сончев брег
на рати атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
59 m2
2+кк
1/5
600 m
98,605 Евра
Šipka vpravo
1 соба во проектот, продажба на рати, Сончев брег
на рати атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
39 m2
1+кк
1/5
600 m
58,908 Евра
Šipka vpravo

Единици во комплекс

Patro Apartmán číslo Dispozice Celková plocha m2 Výhled Celková cena € Stav
Přízemí 1 2+kk 58,71 bazén 97477,9 Volný Rezervovat
Přízemí 2 2+kk 57,65 bazén 95898,5 Volný Rezervovat
Přízemí 3 2+kk 59,99 bazén 99385,1 Volný Rezervovat
Přízemí 4 2+kk 59,09 zahrada 91544,2 Volný Rezervovat
Přízemí 5 2+kk 56,8 zahrada 88384 Volný Rezervovat
Přízemí 6 2+kk 58,17 zahrada 90274,6 Volný Rezervovat
Přízemí 7 3+kk 76,26 zahrada, ulice 112138 Volný Rezervovat
Přízemí 8 2+kk 49,86 zahrada, ulice 74818 Volný Rezervovat
Přízemí 9 Studio 39,16 zahrada, ulice 58908 Volný Rezervovat
Přízemí 10 Studio 38,95 zahrada, ulice 58635 Volný Rezervovat
Přízemí 11 2+kk 52,04 zahrada, ulice 77652 Volný Rezervovat
Přízemí 12 2+kk 80,56 bazén 122784 Volný Rezervovat
Přízemí 13 2+kk 81,44 bazén 124016 Volný Rezervovat
První 14 2+kk 59,07 bazén 98605 Volný Rezervovat
První 15 2+kk 58,01 bazén 97015 Volný Rezervovat
První 16 2+kk 60,11 bazén 100165 Volný Rezervovat
První 17 2+kk 59,19 zahrada, ulice 91682,2 Volný Rezervovat
První 18 2+kk 57,13 zahrada, ulice 88839,4 Volný Rezervovat
První 19 2+kk 58,07 zahrada, ulice 90136,6 Volný Rezervovat
První 20 3+kk 77,46 zahrada, ulice 113698 Volný Rezervovat
První 21 3+kk 76,81 zahrada, ulice 112853 Volný Rezervovat
První 22 2+kk 49,7 zahrada, ulice 74610 Volný Rezervovat
První 23 2+kk 49,7 zahrada, ulice 74610 Volný Rezervovat
První 24 2+kk 49,7 zahrada, ulice 74610 Volný Rezervovat
První 25 2+kk 49,7 zahrada, ulice 74610 Volný Rezervovat
První 26 2+kk 49,7 zahrada, ulice 74610 Volný Rezervovat
První 27 2+kk 51,83 zahrada, ulice 77379 Volný Rezervovat
První 28 2+kk 52,24 bazén ----------- Prodáno
První 29 2+kk 50,1 bazén ----------- Prodáno
První 30 3+kk 75,32 bazén 118448 Volný Rezervovat
Druhé 31 2+kk 50,1 bazén 80140 Volný Rezervovat
Druhé 32 2+kk 50,1 bazén 80140 Volný Rezervovat
Druhé 33 2+kk 52,23 bazén 83122 Volný Rezervovat
Druhé 34 3+kk 76,81 hora 112853 Volný Rezervovat
Druhé 35 2+kk 49,7 hora 74610 Volný Rezervovat
Druhé 36 2+kk 49,7 hora 74610 Volný Rezervovat
Druhé 37 2+kk 49,7 hora 74610 Volný Rezervovat
Druhé 38 2+kk 49,7 hora ----------- Prodáno
Druhé 39 2+kk 49,7 hora 74610 Volný Rezervovat
Druhé 40 2+kk 51,83 hora 77379 Volný Rezervovat
Druhé 41 2+kk 52,24 bazén 83136 Volný Rezervovat
Druhé 42 2+kk 50,1 bazén ----------- Prodáno
Druhé 43 3+kk 75,32 bazén 118448 Volný Rezervovat
Třetí 44 2+kk 50,1 bazén 83146 Volný Rezervovat
Třetí 45 2+kk 50,1 bazén 83146 Volný Rezervovat
Třetí 46 2+kk 52,23 bazén 86255,8 Volný Rezervovat
Třetí 47 3+kk 76,81 hora 117461,6 Volný Rezervovat
Třetí 48 2+kk 49,7 hora 77592 Volný Rezervovat
Třetí 49 2+kk 49,7 hora 77592 Volný Rezervovat
Třetí 50 2+kk 49,7 hora 77592 Volný Rezervovat
Třetí 51 2+kk 49,7 hora 77592 Volný Rezervovat
Třetí 52 2+kk 49,7 hora 77592 Volný Rezervovat
Třetí 53 2+kk 51,83 hora 80488,8 Volný Rezervovat
Třetí 54 2+kk 52,24 bazén 86270,4 Volný Rezervovat
Třetí 55 2+kk 50,1 bazén 83146 Volný Rezervovat
Třetí 56 3+kk 75,32 bazén 122967,2 Volný Rezervovat
Čtvrté 57 2+kk 50,1 bazén 83146 Volný Rezervovat
Čtvrté 58 2+kk 50,1 bazén 83146 Volný Rezervovat
Čtvrté 59 2+kk 52,23 bazén 86255,8 Volný Rezervovat
Čtvrté 60 3+kk 76,81 hora 117461,6 Volný Rezervovat
Čtvrté 61 2+kk 49,7 hora 77592 Volný Rezervovat
Čtvrté 62 2+kk 49,7 hora 77592 Volný Rezervovat
Čtvrté 63 2+kk 49,7 hora 77592 Volný Rezervovat
Čtvrté 64 2+kk 49,7 hora 77592 Volný Rezervovat
Čtvrté 65 2+kk 49,7 hora 77592 Volný Rezervovat
Čtvrté 66 2+kk 51,83 hora 80488,8 Volný Rezervovat
Čtvrté 67 2+kk 52,24 bazén 86270,4 Volný Rezervovat
Čtvrté 68 2+kk 50,1 bazén 83146 Volný Rezervovat
Čtvrté 69 3+kk 75,32 bazén 122967,2 Volný Rezervovat
Páté 70 2+kk 49,6 bazén 83904 Volný Rezervovat
Páté 71 2+kk 49,6 bazén 83904 Volný Rezervovat
Páté 72 2+kk 51,71 bazén 87047,9 Volný Rezervovat
Páté 73 3+kk 76,07 hora 117976,6 Volný Rezervovat
Páté 74 2+kk 49,21 hora 77909,8 Volný Rezervovat
Páté 75 2+kk 49,21 hora 77909,8 Volný Rezervovat
Páté 76 2+kk 49,21 hora 77909,8 Volný Rezervovat
Páté 77 2+kk 49,21 hora 77909,8 Volný Rezervovat
Páté 78 2+kk 49,21 hora 77909,8 Volný Rezervovat
Páté 79 2+kk 51,32 hora 80821,6 Volný Rezervovat
Páté 80 2+kk 51,72 bazén 87580 Volný Rezervovat
Páté 81 2+kk 49,59 bazén 84385 Volný Rezervovat
Páté 82 3+kk 74,94 bazén 124660,6 Volný Rezervovat
Базен
базен
Рецепција
Рецепција
Безбедност
Безбедност
Одржувана зеленина
Одржувана зеленина
Продавница
140 m
Доктор
580 m
Кафетерија
100 m
Ресторант
70 m
Бар
120 m
Училиште/градинка
340 m

Ви се допаѓа оваа недвижност?

Не се двоумете да не исконтактирате

Ви се допаднала оваа недвижност, но се уште размислувате? Договорете со нас средба и заедно ќе ги разгледаме сите можности.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00