Покажи на мапа
Брзо пребарување
Недвижност на прва линија од море, Италија
Напишете рецензија

Ќе ни биде задоволство доколку го споделите вашето искуство со нашите служби.Ќе ги земеме во предвид сите ваши совети,критики и мислења со цел нашите служби да бидат уште подобри.

Все рецензија
Купи нашата врска не завршува!

За да можете целосно да уживате во вашиот имот покрај море, на нашите клиенти им нудиме широк спектар на услуги од осигурување на имот, градежни и поправки, опрема, сметководствена и правна помош, обновување на договори за струја, вода, телефон и многу повеќе. Можеме да организираме изнајмување, чистење, перење алишта, пречек на гости или какви било други услуги поврзани со поседување имот покрај море.

Влез во клиентскиот портал
Пазете се од измамнички продавачи

Пазете се од агентите за недвижности кои поради ситуацијата на чешкиот пазар на недвижности од ден на ден почнаа да нудат имоти во странство! Без доволно познавање на странскиот пазар, кој се разликува од чешкиот, и никогаш во животот не биле таму! Потпрете се на специјалисти и не преземајте непотребни ризици!

Контакт
најдени 65 недвижности
Мапа
најдени 65 недвижности
3 соби Модерна вила со поглед на море
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација

3 соби Модерна вила со поглед на море

Quartu Sant'Elena, Сардинија, Италија – ID 9156

120 m2
3+кк
600 m
372,500 Евра
Šipka vpravo
3 соби Модерна вила со поглед на море, Сардинија, Италија
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
166 m2
3+кк
500 m
491,900 Евра
Šipka vpravo
3 соби Модерна вила со поглед на море, Сардинија, Италија
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
166 m2
3+кк
500 m
490,900 Евра
Šipka vpravo
3 соби Модерен апартман на 50 метри од море
атрактивен комплекс атрактивна локација

3 соби Модерен апартман на 50 метри од море

Каљари, Сардинија, Италија – ID 9150

93 m2
3+кк
2/3
50 m
513,000 Евра
Šipka vpravo
3 соби Модерен апартман на 50 метри од море
атрактивен комплекс атрактивна локација

3 соби Модерен апартман на 50 метри од море

Каљари, Сардинија, Италија – ID 9149

94 m2
3+кк
1/3
50 m
470,500 Евра
Šipka vpravo
3 соби Модерна вила со поглед на море, Сардинија, Италија
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
162 m2
3+кк
500 m
479,900 Евра
Šipka vpravo
3 соби Модерен стан со тераса
атрактивен комплекс атрактивна локација

3 соби Модерен стан со тераса

Ла Мадалена, Сардинија, Италија – ID 9147

82 m2
3+кк
3/4
500 m
356,000 Евра
Šipka vpravo
2 соби Модерен стан со двор
атрактивен комплекс атрактивна локација

2 соби Модерен стан со двор

Ла Мадалена, Сардинија, Италија – ID 9146

54 m2
2+кк
1/4
500 m
176,500 Евра
Šipka vpravo