Покажи на мапа
Брзо пребарување
Недвижност на прва линија од море,
Напишете рецензија

Ќе ни биде задоволство доколку го споделите вашето искуство со нашите служби.Ќе ги земеме во предвид сите ваши совети,критики и мислења со цел нашите служби да бидат уште подобри.

Все рецензија
Купи нашата врска не завршува!

За да можете целосно да уживате во вашиот имот покрај море, на нашите клиенти им нудиме широк спектар на услуги од осигурување на имот, градежни и поправки, опрема, сметководствена и правна помош, обновување на договори за струја, вода, телефон и многу повеќе. Можеме да организираме изнајмување, чистење, перење алишта, пречек на гости или какви било други услуги поврзани со поседување имот покрај море.

Влез во клиентскиот портал
Пазете се од измамнички продавачи

Пазете се од агентите за недвижности кои поради ситуацијата на чешкиот пазар на недвижности од ден на ден почнаа да нудат имоти во странство! Без доволно познавање на странскиот пазар, кој се разликува од чешкиот, и никогаш во животот не биле таму! Потпрете се на специјалисти и не преземајте непотребни ризици!

Контакт
најдени 24 недвижности
Мапа
Луксузна инвестициска вила со базен во близина на Марина на Кипар
на рати поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
200 m2
4+кк
200 m
595,000 Евра
Šipka vpravo
1 соба, гарантиран принос од 7% годишно, наместен по цена
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
50 m2
1+кк
1/2
5 000 m
86,000 Евра
Šipka vpravo
Голема вила со базен и земјиште во близина на плажа во Кипар
на рати поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
190 m2
3+1
800 m
425,000 Евра
Šipka vpravo
Загарантиран принос, 2 соби во помал комплекс, спа град Велинград
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
60 m2
2+кк
3/4
90,700 Евра
Šipka vpravo
Загарантиран принос, наместен 1 соба во помал комплекс, спа град Велинград
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
40 m2
1+кк
3/4
61,000 Евра
Šipka vpravo
Загарантиран принос, 3 соби во комплекс, спа град Велинград
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
129 m2
3+кк
2/4
187,000 Евра
Šipka vpravo
Загарантиран принос, пространи 2 соби во прекрасен комплекс, спа град Велинград
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
73 m2
2+кк
2/4
111,000 Евра
Šipka vpravo
Загарантиран принос, 1 соба во прекрасен комплекс, спа град Велинград
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
45 m2
1+кк
2/4
69,000 Евра
Šipka vpravo