Покажи на мапа
Брзо пребарување
Недвижност на прва линија од море,
Напишете рецензија

Ќе ни биде задоволство доколку го споделите вашето искуство со нашите служби.Ќе ги земеме во предвид сите ваши совети,критики и мислења со цел нашите служби да бидат уште подобри.

Все рецензија
Купи нашата врска не завршува!

За да можете целосно да уживате во вашиот имот покрај море, на нашите клиенти им нудиме широк спектар на услуги од осигурување на имот, градежни и поправки, опрема, сметководствена и правна помош, обновување на договори за струја, вода, телефон и многу повеќе. Можеме да организираме изнајмување, чистење, перење алишта, пречек на гости или какви било други услуги поврзани со поседување имот покрај море.

Влез во клиентскиот портал
Пазете се од измамнички продавачи

Пазете се од агентите за недвижности кои поради ситуацијата на чешкиот пазар на недвижности од ден на ден почнаа да нудат имоти во странство! Без доволно познавање на странскиот пазар, кој се разликува од чешкиот, и никогаш во животот не биле таму! Потпрете се на специјалисти и не преземајте непотребни ризици!

Контакт
најдени 89 недвижности
Мапа
Куќа за реновирање, 12 км од море, поволна цена, село Видно, Каварна
атрактивна локација атрактивна цена
2500 m2
Нетипичен
12 000 m
20,000 Евра
Šipka vpravo
Кат со четири стана, со сопствен двор, одлична локација, Голем, Албанија
атрактивна локација атрактивна цена
230 m2
2+кк
1/3
250 m
1,130 Евра За метар квадратен
Šipka vpravo
1 соба по реконструкција, добро опремен комплекс Сончев ден 6, Танково, Бугарија
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
32 m2
1+кк
3/4
4 000 m
18,500 Евра
Šipka vpravo
1 соба по реконструкција, добро опремен комплекс Сончев ден 6, Танково, Бугарија
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
32 m2
1+кк
2/4
4 000 m
18,500 Евра
Šipka vpravo
Голема градежна парцела со потенцијал, врвна цена, Иречек
атрактивна локација атрактивна цена
2400 m2
12 000 m
15,000 Евра
Šipka vpravo
2 соби со неверојатен поглед на море, врвен комплекс, прва линија, Свети Влас
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
57 m2
2+кк
3/6
60 m
Šipka vpravo
2 соби со поглед на море, ниска такса за одржување, блиску до центар и плажа, Бјала
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
58 m2
2+кк
2/5
300 m
Šipka vpravo
2 соби Модерен стан со двор
атрактивен комплекс атрактивна локација

2 соби Модерен стан со двор

Ла Мадалена, Сардинија, Италија – ID 8741

61 m2
2+кк
1/4
500 m
Šipka vpravo