Покажи на мапа
Брзо пребарување
Недвижност на прва линија од море,
Напишете рецензија

Ќе ни биде задоволство доколку го споделите вашето искуство со нашите служби.Ќе ги земеме во предвид сите ваши совети,критики и мислења со цел нашите служби да бидат уште подобри.

Все рецензија
Купи нашата врска не завршува!

За да можете целосно да уживате во вашиот имот покрај море, на нашите клиенти им нудиме широк спектар на услуги од осигурување на имот, градежни и поправки, опрема, сметководствена и правна помош, обновување на договори за струја, вода, телефон и многу повеќе. Можеме да организираме изнајмување, чистење, перење алишта, пречек на гости или какви било други услуги поврзани со поседување имот покрај море.

Влез во клиентскиот портал
Пазете се од измамнички продавачи

Пазете се од агентите за недвижности кои поради ситуацијата на чешкиот пазар на недвижности од ден на ден почнаа да нудат имоти во странство! Без доволно познавање на странскиот пазар, кој се разликува од чешкиот, и никогаш во животот не биле таму! Потпрете се на специјалисти и не преземајте непотребни ризици!

Контакт
најдени 92 недвижности
Мапа
2 соби, поглед на базен, голем балкон, врвна цена, Зора парк, Сончева плажа
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена попуст
82 m2
2+кк
6/6
800 m
63,900 Евра 64,800 Евра
Šipka vpravo
Наместен 3 соби со поглед на море, блиску до плажа, Свети Влас
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена попуст
87 m2
3+кк
3/6
500 m
88,000 Евра 94,500 Евра
Šipka vpravo
Прекрасни 3 соби со поглед на море и во прва линија, Midia Grand Resort, Aheloy
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена попуст
92 m2
3+кк
5/6
30 m
93,000 Евра 93,500 Евра
Šipka vpravo
3 соби со магичен поглед на морето, Midia Grand Resort, Aheloy
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена попуст
111 m2
3+кк
4/6
10 m
106,000 Евра 110,000 Евра
Šipka vpravo
Луксузни 3 соби, со поглед на море, одличен комплекс, Созопол
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена попуст
138 m2
3+кк
4/4
50 m
144,000 Евра 185,000 Евра
Šipka vpravo
Продажба на рати, 2 соби со поглед на море, 450м од плажа, комплекс Sea Fort Club, Sveti Vlas
на рати атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена попуст
75 m2
2+кк
2/5
450 m
85,000 Евра 88,000 Евра
Šipka vpravo
НА ПРОДАЖБА, Комплетно наместен 2 соби, топ локација и цена, Гербер 2, Сончев брег
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена попуст
51 m2
2+кк
5/6
500 m
53,900 Евра 55,000 Евра
Šipka vpravo
Пространи 3 соби во богато опремениот комплекс Несебар Форт Бич, Сончев Брег
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена попуст
82 m2
3+кк
1/4
800 m
64,000 Евра 66,000 Евра
Šipka vpravo