ИНВЕСТИЦИСКО ПАТУВАЊЕ 1 / 5.12.2023 - 7.12.2023

Тури на имот во Бугарија

Дали сакате да инвестирате во недвижен имот во Бугарија, но да имате мало искуство со земјата? Дали имате прашања и дали би сакале да ја погледнете живописната околина? Дали сакате да поминете неколку дена во близина на чистото Црно Море и потоа да одлучите во удобноста на вашиот дом дали инвестирањето во недвижности во Бугарија е вистинскиот избор за вас? Затоа ви нудиме единствена можност да погледнете недвижен имот во Бугарија.

Важна информација:


· Необврзувачка посета која ќе одговори на вашите прашања.

· Времето и времетраењето на вашиот престој во Бугарија зависи само од вас. Ние сме тука за вас 24/7. Клиентот може да ги обезбеди сите потребни услуги по сопствена дискреција, тој само ги завршува сопствените контроли кај нас како што е договорено.

· Тури со менаџерот на компанијата Цветомир Златковски ќе се одржат на 05.12.2023 – 07.12.2023 година. Имате рок до 20.11.2023 година да го пријавите вашето учество во овој термин. По регистрацијата, ќе имате состанок на кој вие и г-дин Златковски ќе разговарате за вашите цели и очекувања од имотот. Потоа ќе ја платите цената на инвестициската тура. Ќе ги избереме имотите заедно пред патувањето, од бројните понуди на нашата веб-страница МОЈ ИМОТ U MORE.CZ.

· Пробниот пакет Бугарија вклучува: обиколки на однапред избрани апартмани според вашиот буџет, 2 ноќевања во Бугарија во нашите апартмани или хотел, трансфер од аеродром и назад и други дополнителни услуги. Цена по лице од 6.900 CZK, цената е фиксна.

· Внимание! Однапред ве предупредуваме картите да ги договорите сами!

· Можете да изберете и да го резервирате имотот на лице место, или можете да одлучите откако ќе се вратите во мир и удобност во вашиот дом, кога ќе имате време непречено да одлучите дали купувањето свој имот покрај море е соодветно за вас.

· Напомена: Ова е платена обиколка на становите со личен брокер. Ова не е разглед или екскурзија. МОЈОТ ИМОТ ВО MORE.CZ е само посредник за купување на недвижен имот во Бугарија.

· Можете да резервирате термин за БЕСПЛАТНИ онлајн тури во секое време

 

Што ве чека?


1 ден

· На аеродромот ќе пристигнете сами. (Софија / Варна / Бургас).

· Ќе ве чекаме на аеродром со знакот MY PROPERTY U MORE.CZ

· Ќе одиме заедно во еден од нашите станови со кои управуваме.

· Останувате.

· Бесплатна програма (запознавање на околината).

 

2-ри ден

· Наутро во 9:00 часот ќе се одржи заеднички појадок.

· Ќе одиме на обиколки на однапред избрани станови.

· Ќе ви ги покажеме поединечните делови на ривиерата на плажата и ќе ги објасниме разликите меѓу нив, како од гледна точка на враќање на инвестицијата, така и од гледна точка на ваша употреба.

· Вечерта ве очекува заедничка вечера на која можете да се радувате на локалната гастрономија која е навистина вкусна. Ќе ги резимираме становите што сте ги виделе.

 

3-ти ден

· Ќе ве земеме во вашето место на сместување и ќе договориме трансфер до аеродромот во Софија.

 

Датум на лет за турнеја со менаџерот

5/12/2023 - 7/12/2023

 

Билетите можете да ги најдете на следниот линк:

Htt 2071115 ? возрасни=1&adultsv2=1&cabinclass=економија&деца=0&childrenv2=&inboundaltsenabled=погрешно&доенчиња=0&outboundaltsenabled=неточно&preferdirects=false&ref=home&rtn=1

Регистрација за инвестиционско патување

Бугарија 5. 12. 2023 - 7. 12. 2023