Инвестициска турнеја во Шпанија

Дојдете во Шпанија со нас за да го изберете вашиот имот од соништата!

Дали размислувате да инвестирате во недвижен имот во Шпанија? Сакате да видите сè лично, но не знаете од каде да започнете? Со задоволство ќе ви помогнеме преку нашата инвестициска турнеја! Сместување во апартман блиску до море, обиколки на имот, истражување на околината, дегустација на локалната кујна и многу повеќе. По пристигнувањето, ќе ве земеме на аеродромот и ќе ве транспортираме до претходно избраното сместување во центарот на Торевиеја. Овде ќе доживеете автентичен живот во Шпанија и можете подобро да изберете имот според вашите идеи. Ќе се грижиме за вас секој ден, ќе ги исполниме вашите барања и заедно ќе ги поминеме сите опции за избор на најдобриот имот скроен само за вас.

Со нетрпение очекуваме да се сретнеме од 03.06.2024 до 31.03.2024. Вашиот тим на Mojenemovitostumore.cz.

За да се регистрирате за инвестициска турнеја, користете го нашиот прашалник или контактирајте директно со нашиот менаџер за продажба на недвижности во Шпанија, г-дин Томаш Никл на телефонскиот број: +420774969973 или е-пошта: nikl@mojenemovitostumore.cz.

Регистрација за инвестиционско патување

Шпанија 6. 3. 2024 - 31. 3. 2024