ИНВЕСТИЦИСКО ПАТУВАЊЕ 12.7.2023 - 12.10.2023

Тури на имот во Бугарија

Дали сакате да инвестирате во недвижен имот во Бугарија, но да имате мало искуство со земјата? Дали имате прашања и дали би сакале да ја погледнете живописната околина? Дали сакате да поминете неколку дена во близина на чистото Црно Море и потоа да одлучите во удобноста на вашиот дом дали инвестирањето во недвижности во Бугарија е вистинскиот избор за вас? Затоа ви нудиме единствена можност да погледнете недвижен имот во Бугарија.

Важна информација:

· Необврзувачка посета која ќе одговори на вашите прашања.

· Времето и времетраењето на вашиот престој во Бугарија зависи само од вас. Ние сме тука за вас 24/7. Клиентот може да ги обезбеди сите потребни услуги по сопствена дискреција, тој само ги завршува сопствените контроли кај нас како што е договорено.

· Тури со менаџерот на компанијата Цветомир Златковски ќе се одржат на 07.12.2023 – 10.12.2023 година. Имате рок до 20.11.2023 година да го пријавите вашето учество во овој термин. По регистрацијата, ќе имате состанок на кој вие и г-дин Златковски ќе разговарате за вашите цели и очекувања од имотот. Потоа ќе ја платите цената на инвестициската тура. Ќе ги избереме имотите заедно пред патувањето, од бројните понуди на нашата веб-страница МОЈ ИМОТ U MORE.CZ.

· Пробниот пакет Бугарија вклучува: обиколки на однапред избрани апартмани според вашиот буџет, 2 ноќевања во Бугарија во нашите апартмани или хотел, трансфер од аеродром и назад и други дополнителни услуги. Цена по лице од 6.900 CZK, цената е фиксна.

· Внимание! Однапред ве предупредуваме картите да ги договорите сами!

· Имотот можете да го изберете и да го резервирате на лице место, или непречено да одлучите само откако ќе се вратите во мир и удобност на вашиот дом, дали купувањето на сопствен имот покрај море е соодветно за вас.

· Напомена: Ова е платена обиколка на становите со личен брокер. Ова не е разглед или екскурзија. МОЈОТ ИМОТ ВО MORE.CZ е само посредник за купување на недвижен имот во Бугарија.

· Можете да резервирате термин за БЕСПЛАТНИ онлајн тури во секое време

 

Што ве чека?


1 ден

· На аеродромот ќе пристигнете сами. (Софија / Варна / Бургас).

· Ќе одиме заедно во еден од нашите станови со кои управуваме.

· Останувате.

· Бесплатна програма (запознавање на околината).

 

2-ри ден


· Наутро во 9:00 часот ќе се одржи заеднички појадок.

· Ќе одиме на обиколки на однапред избрани станови.

· Ќе ви ги покажеме поединечните делови на ривиерата на плажата и ќе ги објасниме разликите меѓу нив, како од гледна точка на враќање на инвестицијата, така и од гледна точка на ваша употреба.

· Вечерта ве очекува заедничка вечера на која можете да се радувате на локалната гастрономија која е навистина вкусна. Ќе ги резимираме становите што сте ги виделе.

3-ти ден


· Заедно за појадок, ќе ги резимираме становите што ги видовте првиот ден или ќе продолжиме со обиколките.

· Доколку обиколките на апартманите ќе ви бидат доволни, можете да го искористите овој ден за да ги запознаете убавините на градот или можете да одите на еднодневен пат до задоволствата на Бугарија, било со изнајмен автомобил или благодарение на услугите на локална туристичка агенција.

4-ти ден


· Ќе ве земеме во вашето место на сместување и ќе договориме трансфер до аеродромот.

 

Датум на лет за турнеја со менаџерот


7/12/2023 - 10/12/2023

Билетите можете да ги најдете на следниот линк:

КАЈСКАНЕР БИЛЕТИ ДО БУГАРИЈА

Регистрација за инвестиционско патување

Бугарија 23. 3. 2024 - 23. 3. 2025