Wizz Air

18.11.2020
Почитувани клиенти,
Со задоволство ве информираме дека повторно е можно да летате од Прага до Варна по многу поволни цени. Можете да ја искористите оваа можност да го погледнете вашиот дом од соништата покрај море. Повеќе информации на Wizzair.com