Ние споделуваме во успехот на Лео Брихта!!!

9.1.2021
Ние споделуваме во успехот на Лео Брихта!!!

Честитки за Лео Брихт за уште една победа!

Погледнете го видеото до крај!

https://youtu.be/NpxIWvLaI_8

Случајно го запознавме Ли. Се поздравивме, му кажавме колку сме слушнале за него, а тој со својот разигран, речиси детски тон одговори - Навистина?

Бевме импресионирани од неговата скромна самодоверба, типична за победник. Неговиот интелигентен поглед не шокираше. Навистина очекувавме нешто поинакво, но наместо тоа, нè сретна млад интелигентен човек со блага пријателска насмевка и неверојатна личност!

Не можевме да одолееме.

Веднаш станавме негови обожаватели. Сите сме виделе груби луѓе во овој спорт кои им се закануваат на своите противници, хуманоидни горили кои се обидуваат да внесат страв за да го маскираат сопствениот страв. На Лео тоа му недостига. Природата му дала шарм што може да го нагласи покажувајќи почит и насмевка кон противникот.

Ова момче е наша инспирација. И ние сакаме да ви кажеме зошто!

Лео постојано работи на својот успех.

Не го знае чувството - не можам повеќе, не сакам, нема да успеам! Во него има сила која и кога е најуморен го тера да оди напред, да не се откажува! Моќта што ја имаат лидерите! Силата која ве тера кога веќе не можете, кога сте на колена и умирате да одите напред, водени од вербата во иднината, успехот и личноста која стои покрај вас! Неговиот дневен фокус е на следната победа!

Тој 100 отсто од своето време го посветува на тренинзите.

Тој е чесен и пристоен човек.

Комбинација од секојдневен тренинг, диета која може да ја уништи и најсилната волја и понизноста на монахот на Шаолин не натера да сакаме да бидеме дел од неговиот успех.

Лавот е флексибилен. Се прилагодува на противникот како што се истура вода во друг сад.

Ова е неопходно денес за сите нас кои не сакаме да се откажеме и мораме да одиме со ритамот на новиот живот, во спротивно системот ќе не уништи. Добредојдовте во ерата на 4-та технолошка револуција!

За среќа, тие сè уште не сфатиле како да се борат онлајн во октагонот!