Грижете се за староста сега!

8.11.2018
Грижете се за староста сега! Со купување на недвижен имот во Бугарија, паметно ќе се обезбедите себеси и вашите најблиски. Не двоумете се, се очекува раст на цените за изнајмување за одмор!