Инвестициски апартмани и луксузни пентхауси во проект со пет ѕвездички во Кипар

9.9.2022

Здраво, почитувани инвеститори, дозволете ми да препорачам инвестициски апартмани и луксузни пентхауси од инвеститор во проект со пет ѕвезди во Кипар со најголема инфраструктура во светот (сочинува до 30% од целиот проект, се што припаѓа на хотел со пет ѕвезди + многу повеќе) .

Инвестициски апартмани и луксузни пентхауси во проект со пет ѕвездички во Кипар

-Цена од 120.000 евра!
-План за плаќање од 3,4,5 години без зголемување! Можност за продажба при изградба!
- минимално зголемување на цените на недвижностите од 30% годишно.
- управување, одржување, изнајмување обезбедено на лице место од деловниот партнер
- Ќе ви ги организирам сите постпродажни услуги и регистрација, вклучително и изнајмување единица
- Во соседството е едно од најголемите казина на островот
- нови клубови каде свират светски познати диџеи
-Нема тешка индустрија, најчиста вода во Средоземното Море, нема криминал
- созревање од 8 до 10 години, долга летна сезона и изнајмување преку целата година
- Ќе организирам инвестициска тура во нашиот проект со пет ѕвезди и трансфери од аеродром само за сериозно заинтересираните, за време на вашиот престој ќе дознаете кој е инвеститорот, ќе ги видите веќе постоечките проекти и системот за изнајмување.
- купете директно од инвеститорот
- најбрзо развиена област на островот, побарувачка за недвижен имот од целиот свет
- Најдобрите инвестиции покрај море за 2021 година според Форбс
Само сериозни заинтересирани ве молам

Овде ќе ја најдете нашата целосна понуда на имот во Кипар:

Htt