Единствена можност за инвестициски тури до Кипар!

23.6.2023

Срдечно ве покануваме на нашите совршено подготвени инвестициски тури во Кипар.

Единствена можност за инвестициски тури до Кипар!

Срдечно ве покануваме на нашите совршено подготвени инвестициски тури во Кипар. Учеството е ограничено, затоа не двоумете се доколку сте заинтересирани. Доколку сакате да дознаете повеќе за условите на патувањето, не двоумете се да не контактирате! (stoyanov@mojenemovitostumore.cz или +420608000206).

Ќе се грижиме совршено за вас, ќе ви обезбедиме сместување, трансфери од аеродром, презентации и посети на проекти на лице место. Ќе откриете не само одлични инвестициски имоти, туку и место за живеење по заслуженото пензионирање или за одличен одмор со семејството.