Тури со недвижнини во Луштица Купи во Црна Гора

13.6.2024

15.6. - 15,9. 2024 година

Тури со недвижнини во Луштица Купи во Црна Гора

инвестициска тура
ЛЕТАЈ И КУПИ

максимум 6 лица по група.
Две ноќевања од 15.06-15.09.2024 г
Превоз од/до аеродромите во Тиват и Подгорица до заливот Луштица (Чеди)
Сместување: 2 ноќевања во The Chedi Superior соба (со вклучен појадок).

Прв ден:
Пријавување во хотелот Чеди
Слободно време
Продажна презентација - I дел
Слободно време
Вечера во ресторанот Marina Village: сет мени, риба или месо и чаша вино, вода и кафе.
Втор ден:

Појадок
Продажна презентација - II. дел
Слободно време
Премин до жичарницата Котор
Жичарница и зајдисонце Аперитиви - поглед на Которскиот залив
Трансфер назад
Слободно време

Трет ден:

Појадок во хотел Чеди.
Слободно време до поаѓање на аеродром

Вкупна цена на пакетот по лице во еднокреветна соба - 770 ЕУР
Вкупната цена на пакетот за 2 лица во двокреветна соба - 910 ЕУР

*Авио билетот не е вклучен во цената
*Во случај на купување на недвижен имот во Луштичкиот залив, износот на пакетот се враќа.

Услови за работа: Пакетот е наменет за обиколка на заливот Луштица и вклучува капацитети со нашиот продажен претставник. Резервацијата е предмет на достапност и се базира на сместување за најмногу две лица со вклучен ДДВ. Луштица Девелопмент АД ги задржува сите права за промена на оваа понуда без претходна најава. Важат нашите општи услови и услови