Рецензии

Пре него што одлучите да купите недвижност у иностранству, прво добро проверите ко вам је просредник. Ми дољасмо из земаља у којима вам нудимо недвижности, и зато добро познавамо местна закона и можемо вам на месту омогућити све услуге. Прочитајте шта клијенти кажу о нашим услугама.

Наши награди и сертификати
proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz

Здраво, јас се викам Милан Сејкора и дозволете ми да го споделам со вас нашето искуство со агенцијата за недвижности mojenemovitostumore, застапувана од г-дин Маринковиќ. Во летото 2021 година решивме да купиме зграда во изградба на островот Дуги Оток во Хрватска од понудата на агенција за недвижности. Последователно, во соработка со г-дин Маринковиќ, потпишавме договор за предоткуп со одредба дека имотот ќе го заврши продавачот до март 2022 година. Со значајна помош на г. Маринковиќ, целиот настан беше успешно завршен, предметот е предаден и последователен заведен во катастарот на недвижности во Хрватска. Можам топло да им ја препорачам оваа агенција за недвижности на сите можни клиенти на агенцијата за недвижности, а особено можам да продолжам топло да ги препорачувам услугите на г. Маринковиќ
Milan

Напишете рецензија

Ќе ни биде задоволство доколку го споделите вашето искуство со нашите служби.Ќе ги земеме во предвид сите ваши совети,критики и мислења со цел нашите служби да бидат уште подобри.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00