Рецензии

Пре него што одлучите да купите недвижност у иностранству, прво добро проверите ко вам је просредник. Ми дољасмо из земаља у којима вам нудимо недвижности, и зато добро познавамо местна закона и можемо вам на месту омогућити све услуге. Прочитајте шта клијенти кажу о нашим услугама.

Наши награди и сертификати
proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz

Добар ден, Би сакал да го споделам моето искуство со агенцијата за недвижности Mojenovostiumore. На почетокот, како и сите, имав загриженост дали сè ќе помине во најдобар ред и дали имотот навистина ќе биде наш кога ќе биде готов. Имав добро чувство од првиот телефонски повик, што беше потврдено само на личната средба во Прага. Купивме имот во изградба на рати, што ни беше многу погодно. Комуникацијата во текот на целиот процес беше беспрекорна и сè работеше 100%. По завршувањето на изградбата, се справивме со препорачаната компанија за мебел и опрема, така што станот беше целосно завршен и подготвен за предавање. Денес, по околу пет години, можам да кажам дека тоа беше една од најдобрите одлуки во нашите животи. Да ја купивме тогаш колата, ќе беше речиси безвредна, додека вредноста на нашиот стан за тоа време се удвои и тука може да поминеме и одмор. Нашите односи со Mojenovostiumore се продлабочија толку многу што јас сум асистент во компанијата повеќе од две години. Имаме многу убав однос и навистина го ценам човечкиот пристап што преовладува овде. Доколку сакате да дознаете повеќе, оставете ми го вашиот телефонски број на e-mail: kotrlovaalena@gmail.com. Со задоволство ќе разговарам за се што ве интересира. Со почит, Алена, асистент
Alena
Би сакале искрено да и се заблагодариме на Ангелина Василева за непроблематичната набавка на стан во Бугарија на брегот на Црното Море, во Свети Влас. Г-ѓа Ангелина Василева е голем професионалец. Компанијата Titan Reality (mojenemovitostumore) е ТОП компанија. Понудата на недвижен имот на компанијата е фасцинантна. Понудата на обврзници е исто така многу интересна. Радек и Петра Ш.
Radek a Petra Š.
Би сакале многу да ви се заблагодариме за безпроблематичната набавка на стан во Бугарија на брегот на Црното Море, во прекрасната област помеѓу Свети Влас и Елените, со поглед на стариот Несебар. Станот се наоѓа во Fort Noks Grand Resort што е неверојатно. Г-ѓа Ангелина Василева е голем професионалец! Таа секогаш беше корисна и многу сместлива. Нејзините постапки беа многу брзи и професионални. Компанијата Titan Reality (mojenemovitostumore) е ТОП компанија. По лично искуство, го препорачуваме на сите кои ќе се одлучат да купат имот покрај море или сакаат да заштедат и проценат дел од своите пари во форма на обврзници на оваа компанија. Според нашето искуство, тие се професионалци на странскиот пазар во однос на недвижен имот покрај море. Понудата на недвижен имот е фасцинантна, секој има од што да избере. Понудата на обврзници на оваа компанија е исто така многу интересна инвестиција. Срдечна благодарност до Радек и Петра Ш од Јужна Бохемија Убав ден,
Radek a Petra Š
Би сакал да ви се заблагодарам за вашата одлична и професионална работа. Тоа е мојот втор факт дека на крајот на краиштата, купувањето и продавањето беше направено на високо ниво. Сите трансакции беа брзи и лесни. Ако сакате сè да оди добро, контактирајте го професионалниот тим на mojenenovitostumore.cz
Andriy

Напишете рецензија

Ќе ни биде задоволство доколку го споделите вашето искуство со нашите служби.Ќе ги земеме во предвид сите ваши совети,критики и мислења со цел нашите служби да бидат уште подобри.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00