Рецензии

Пре него што одлучите да купите недвижност у иностранству, прво добро проверите ко вам је просредник. Ми дољасмо из земаља у којима вам нудимо недвижности, и зато добро познавамо местна закона и можемо вам на месту омогућити све услуге. Прочитајте шта клијенти кажу о нашим услугама.

Наши награди и сертификати
proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz

Сакаме да ја истакнеме професионалноста, стручноста и личниот пристап на тимот на My Real Estate. Супер луѓе објаснија се, посочија и договорија престој на Кипар со клуч на рака за моето семејство како апликант за стан во проектот Цезар во Северен Кипар. Длабоко уста момци и почит кон вашиот личен пристап и вашите сеопфатни услуги. Силно ги препорачувам нивните услуги на сите заинтересирани за недвижен имот.
Ladislav

Напишете рецензија

Ќе ни биде задоволство доколку го споделите вашето искуство со нашите служби.Ќе ги земеме во предвид сите ваши совети,критики и мислења со цел нашите служби да бидат уште подобри.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00