Покажи на мапа
најдени 48 недвижности
Мапа
Последни станови пред завршување, Каварна
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
300 m
Проект на убави станови, продажба на рати, Сончев брег
на рати атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
800 m
Одлични станови во изградба, Афродита Голд, Сончев брег
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
500 m
Одлични станови во изградба, Афродита Грин, Сончев брег
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
Куќи во изградба, завршување на почетокот на 2025 година, Бугарија
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
1 100 m
Прекрасни куќи Хаус Гарден, во близина на Сончев Брег
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
1 300 m
Нови станови во станбена зграда Вила Мартини, Сончев Брег
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
900 m
Куќи во изградба во комплексот Кошарица Куќи
атрактивен комплекс атрактивна локација
10 000 m