Покажи на мапа
Брзо пребарување
Подготвивме за вас, Хрватска
Апартмани по поволни цени, Хрватска
Недвижност на прва линија од море, Хрватска
Напишете рецензија

Ќе ни биде задоволство доколку го споделите вашето искуство со нашите служби.Ќе ги земеме во предвид сите ваши совети,критики и мислења со цел нашите служби да бидат уште подобри.

Все рецензија
Купи нашата врска не завршува!

За да можете целосно да уживате во вашиот имот покрај море, на нашите клиенти им нудиме широк спектар на услуги од осигурување на имот, градежни и поправки, опрема, сметководствена и правна помош, обновување на договори за струја, вода, телефон и многу повеќе. Можеме да организираме изнајмување, чистење, перење алишта, пречек на гости или какви било други услуги поврзани со поседување имот покрај море.

Влез во клиентскиот портал
Пазете се од измамнички продавачи

Пазете се од агентите за недвижности кои поради ситуацијата на чешкиот пазар на недвижности од ден на ден почнаа да нудат имоти во странство! Без доволно познавање на странскиот пазар, кој се разликува од чешкиот, и никогаш во животот не биле таму! Потпрете се на специјалисти и не преземајте непотребни ризици!

Контакт
најдени 119 недвижности
Мапа
најдени 119 недвижности
Куќа со четири стана на одлична локација во Примоште
поглед на море атрактивна локација
320 m2
Друго
500 m
596,000 Евра
Šipka vpravo
Стан на први кат, во близина на море, јужна страна на островот Вир
поглед на море атрактивна локација
77 m2
3+кк
2/3
120 m
256,808 Евра
Šipka vpravo
Модерен пентхаус со покривна тераса и базен, Бибиње
поглед на море атрактивна локација
201 m2
3+кк
3/3
100 m
630,000 Евра
Šipka vpravo
Луксузен стан на приземје - прв ред до море!
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
121 m2
3+кк
1/3
20 m
454,725 Евра
Šipka vpravo
Нов наместен стан со тераса - поглед на море
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
104 m2
4+кк
2/3
20 m
416,920 Евра
Šipka vpravo
Стан со поглед на море - 2 кат, нова зграда, Привлака
поглед на море атрактивна локација
74 m2
3+кк
3/3
60 m
216,000 Евра
Šipka vpravo
Модерен, нов стан на поткровје на 200 м од море, Привлака
поглед на море атрактивна локација
136 m2
4+кк
3/3
200 m
435,000 Евра
Šipka vpravo
Новоизграден стан, 2 ред до море, луксузен, наместен подготвен за вселување
поглед на море атрактивна локација
111 m2
4+кк
1/3
60 m
409,000 Евра
Šipka vpravo