Покажи на мапа
Брзо пребарување
Недвижност на прва линија од море, Шпанија
Напишете рецензија

Ќе ни биде задоволство доколку го споделите вашето искуство со нашите служби.Ќе ги земеме во предвид сите ваши совети,критики и мислења со цел нашите служби да бидат уште подобри.

Все рецензија
Купи нашата врска не завршува!

За да можете целосно да уживате во вашиот имот покрај море, на нашите клиенти им нудиме широк спектар на услуги од осигурување на имот, градежни и поправки, опрема, сметководствена и правна помош, обновување на договори за струја, вода, телефон и многу повеќе. Можеме да организираме изнајмување, чистење, перење алишта, пречек на гости или какви било други услуги поврзани со поседување имот покрај море.

Влез во клиентскиот портал
Пазете се од измамнички продавачи

Пазете се од агентите за недвижности кои поради ситуацијата на чешкиот пазар на недвижности од ден на ден почнаа да нудат имоти во странство! Без доволно познавање на странскиот пазар, кој се разликува од чешкиот, и никогаш во животот не биле таму! Потпрете се на специјалисти и не преземајте непотребни ризици!

Контакт
најдена 241 недвижност
Мапа
најдена 241 недвижност
Стан со 3 спални соби со поглед на море во комплекс со базен, Бенидорм, Шпанија
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна цена
65 m2
3+кк
8/8
200 m
185,000 Евра
Šipka vpravo
типична шпанска селска куќа со дрвени греди тавани, Лорка, Шпанија
атрактивна локација атрактивна цена
3500 m2
4+кк
12 000 m
119,000 Евра
Šipka vpravo
Пространа куќа со паркинг за автомобили и брод, Фуенте Аламо, Шпанија
атрактивна локација атрактивна цена
500 m2
5+кк
20 000 m
172,000 Евра
Šipka vpravo
Пространа куќа со апартман за гости, Лорка, Шпанија
атрактивна локација атрактивна цена
6500 m2
Нетипичен
50 000 m
399,900 Евра
Šipka vpravo
Прекрасна куќа со поглед на теренот за голф, Кампосол, Шпанија
атрактивна локација атрактивна цена
608 m2
4+кк
15 000 m
235,000 Евра
Šipka vpravo
Аголна куќа со базен и паркинг, врвна локација, Кампосол, Шпанија
атрактивен комплекс атрактивна локација
470 m2
4+кк
15 000 m
202,000 Евра
Šipka vpravo
Голема вила со базен 600м2 плац! Кампосол, Шпанија
атрактивна локација
130 m2
6+кк
15 000 m
245,000 Евра
Šipka vpravo
Вила со 3 спални соби со тераса на покривот и прекрасен поглед на планината, станбена зона Camposol Golf, Шпанија
атрактивна локација атрактивна цена
90 m2
3+кк
15 000 m
68,000 Евра
Šipka vpravo