Покажи на мапа
Брзо пребарување
Недвижност на прва линија од море, Бугарија
Напишете рецензија

Ќе ни биде задоволство доколку го споделите вашето искуство со нашите служби.Ќе ги земеме во предвид сите ваши совети,критики и мислења со цел нашите служби да бидат уште подобри.

Все рецензија
Купи нашата врска не завршува!

За да можете целосно да уживате во вашиот имот покрај море, на нашите клиенти им нудиме широк спектар на услуги од осигурување на имот, градежни и поправки, опрема, сметководствена и правна помош, обновување на договори за струја, вода, телефон и многу повеќе. Можеме да организираме изнајмување, чистење, перење алишта, пречек на гости или какви било други услуги поврзани со поседување имот покрај море.

Влез во клиентскиот портал
Пазете се од измамнички продавачи

Пазете се од агентите за недвижности кои поради ситуацијата на чешкиот пазар на недвижности од ден на ден почнаа да нудат имоти во странство! Без доволно познавање на странскиот пазар, кој се разликува од чешкиот, и никогаш во животот не биле таму! Потпрете се на специјалисти и не преземајте непотребни ризици!

Контакт
најдени 1297 недвижности
Мапа
најдени 1297 недвижности
69 m2
2+кк
-1 m
од 77 Евра За ден
Šipka vpravo

Локален престој приватен стан Д88

Причина, Бугарија – ID P327

100 m2
3+кк
од 84 Евра За ден
Šipka vpravo

Pirin Golf Hotel & SPA 5* - Приватен апартман

Причина, Бугарија – ID P324

51 m2
2+кк
од 198 Евра За ден
Šipka vpravo

Елентна света коса

Свети Влас, Бугарија – ID P268

108 m2
3+кк
500 m
од 33 Евра За ден
Šipka vpravo

Сончев стан во близина на Сончев брег

Резервоар, Бугарија – ID P244

48 m2
2+кк
5 000 m
од 28 Евра За ден
Šipka vpravo

Прекрасен стан во Елените

Свети Влас, Бугарија – ID P213

64 m2
2+кк
100 m
од 69 Евра За ден
Šipka vpravo

Стан во комплексот Summer Breeze

Несебар, Бугарија – ID P166

27 m2
1+кк
600 m
од 44 Евра За ден
Šipka vpravo