Покажи на мапа
Брзо пребарување
Недвижност на прва линија од море, Грузија
Напишете рецензија

Ќе ни биде задоволство доколку го споделите вашето искуство со нашите служби.Ќе ги земеме во предвид сите ваши совети,критики и мислења со цел нашите служби да бидат уште подобри.

Все рецензија
Купи нашата врска не завршува!

За да можете целосно да уживате во вашиот имот покрај море, на нашите клиенти им нудиме широк спектар на услуги од осигурување на имот, градежни и поправки, опрема, сметководствена и правна помош, обновување на договори за струја, вода, телефон и многу повеќе. Можеме да организираме изнајмување, чистење, перење алишта, пречек на гости или какви било други услуги поврзани со поседување имот покрај море.

Влез во клиентскиот портал
Пазете се од измамнички продавачи

Пазете се од агентите за недвижности кои поради ситуацијата на чешкиот пазар на недвижности од ден на ден почнаа да нудат имоти во странство! Без доволно познавање на странскиот пазар, кој се разликува од чешкиот, и никогаш во животот не биле таму! Потпрете се на специјалисти и не преземајте непотребни ризици!

Контакт
најдени 2 недвижности
Мапа
најдени 2 недвижности
Модерен 1собен апартман со поглед на море во хотелскиот комплекс
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
40 m2
1+кк
26/40
100 m
96,193 Евра
Šipka vpravo
Модерен 2-собен апартман со поглед на море во хотелскиот комплекс
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
85 m2
2+кк
27/40
100 m
189,380 Евра
Šipka vpravo