Покажи на мапа
Брзо пребарување
Недвижност на прва линија од море, Кипар
Напишете рецензија

Ќе ни биде задоволство доколку го споделите вашето искуство со нашите служби.Ќе ги земеме во предвид сите ваши совети,критики и мислења со цел нашите служби да бидат уште подобри.

Все рецензија
Купи нашата врска не завршува!

За да можете целосно да уживате во вашиот имот покрај море, на нашите клиенти им нудиме широк спектар на услуги од осигурување на имот, градежни и поправки, опрема, сметководствена и правна помош, обновување на договори за струја, вода, телефон и многу повеќе. Можеме да организираме изнајмување, чистење, перење алишта, пречек на гости или какви било други услуги поврзани со поседување имот покрај море.

Влез во клиентскиот портал
Пазете се од измамнички продавачи

Пазете се од агентите за недвижности кои поради ситуацијата на чешкиот пазар на недвижности од ден на ден почнаа да нудат имоти во странство! Без доволно познавање на странскиот пазар, кој се разликува од чешкиот, и никогаш во животот не биле таму! Потпрете се на специјалисти и не преземајте непотребни ризици!

Контакт
најдени 183 недвижности
Мапа
најдени 183 недвижности
Нискоенергетска луксузна вила 4+1 со базен покрај море во Кипар
на рати поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
235 m2
4+1
2 000 m
450,000 Евра
Šipka vpravo
пространи 4 соби, три бањи во хотелски проекти
на рати атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
165 m2
4+кк
1/2
400 m
361,000 Евра
Šipka vpravo
Двокатен дуплекс 3 + kk во хотелскиот проект
на рати атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
112 m2
3+кк
1/2
500 m
241,000 Евра
Šipka vpravo
Луксузна вила со базен, голем плац и голема тераса на покривот
на рати поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
356 m2
Нетипичен
2 500 m
755,000 Евра
Šipka vpravo
Нискоенергетски 2+1, две купатила, две тераси, врвни материјали
на рати атрактивен комплекс атрактивна локација
100 m2
2+1
2/4
1 000 m
360,000 Евра
Šipka vpravo
луксузен 1+1, хотелска инфраструктура, приватна болница
на рати атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
80 m2
1+1
5/14
300 m
152,000 Евра
Šipka vpravo
луксузна мезонета 1+1 приватна плажа и дига, Кипар
на рати поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
66 m2
1+1
2/2
500 m
148,000 Евра
Šipka vpravo
Луксуз 2 + kk во најголемиот проект на Кипар со богата инфраструктура
на рати атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
71 m2
2+кк
5/10
500 m
120,000 Евра
Šipka vpravo