Покажи на мапа
Брзо пребарување
Недвижност на прва линија од море, Албанија
Напишете рецензија

Ќе ни биде задоволство доколку го споделите вашето искуство со нашите служби.Ќе ги земеме во предвид сите ваши совети,критики и мислења со цел нашите служби да бидат уште подобри.

Все рецензија
Купи нашата врска не завршува!

За да можете целосно да уживате во вашиот имот покрај море, на нашите клиенти им нудиме широк спектар на услуги од осигурување на имот, градежни и поправки, опрема, сметководствена и правна помош, обновување на договори за струја, вода, телефон и многу повеќе. Можеме да организираме изнајмување, чистење, перење алишта, пречек на гости или какви било други услуги поврзани со поседување имот покрај море.

Влез во клиентскиот портал
Пазете се од измамнички продавачи

Пазете се од агентите за недвижности кои поради ситуацијата на чешкиот пазар на недвижности од ден на ден почнаа да нудат имоти во странство! Без доволно познавање на странскиот пазар, кој се разликува од чешкиот, и никогаш во животот не биле таму! Потпрете се на специјалисти и не преземајте непотребни ризици!

Контакт
најдени 167 недвижности
Мапа
најдени 167 недвижности
60 m2
2+кк
250 m
од 44 Евра За ден
Šipka vpravo
Прекрасни 2 соби со поглед на море во прва линија, Саранда, Албанија
поглед на море атрактивна локација
73 m2
2+кк
3/8
20 m
138,000 Евра
Šipka vpravo
2 соби со поглед на море во прва линија, Саранда, Албанија
поглед на море атрактивна локација
73 m2
2+кк
3/8
20 m
125,000 Евра
Šipka vpravo
2 соби во нов проект во изградба, совршена локација, многу блиску до море, Голем, Албанија
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
52 m2
2+кк
5/5
70 m
79,000 Евра
Šipka vpravo
Убави 2 соби, на само 30м од море, Драч, Албанија
атрактивна локација атрактивна цена
64 m2
2+кк
2/5
30 m
92,000 Евра
Šipka vpravo
Убави 3 соби во прва линија со поглед на море, Драч, Албанија
поглед на море атрактивна локација
92 m2
3+кк
2/6
20 m
157,000 Евра
Šipka vpravo
Модерни 2 соби во нова зграда, на 100м од море, област Драч, Албанија
атрактивен комплекс атрактивна локација
65 m2
2+кк
3/5
100 m
99,000 Евра
Šipka vpravo
2 соби во нова зграда со прекрасен поглед на море, два балкона, област Драч, Албанија
поглед на море атрактивна локација
80 m2
2+кк
5/7
50 m
116,000 Евра
Šipka vpravo