Покажи на мапа
Брзо пребарување
Подготвивме за вас, Црна Гора
Апартмани по поволни цени, Црна Гора
Недвижност на прва линија од море, Црна Гора
Напишете рецензија

Ќе ни биде задоволство доколку го споделите вашето искуство со нашите служби.Ќе ги земеме во предвид сите ваши совети,критики и мислења со цел нашите служби да бидат уште подобри.

Все рецензија
Купи нашата врска не завршува!

За да можете целосно да уживате во вашиот имот покрај море, на нашите клиенти им нудиме широк спектар на услуги од осигурување на имот, градежни и поправки, опрема, сметководствена и правна помош, обновување на договори за струја, вода, телефон и многу повеќе. Можеме да организираме изнајмување, чистење, перење алишта, пречек на гости или какви било други услуги поврзани со поседување имот покрај море.

Влез во клиентскиот портал
Пазете се од измамнички продавачи

Пазете се од агентите за недвижности кои поради ситуацијата на чешкиот пазар на недвижности од ден на ден почнаа да нудат имоти во странство! Без доволно познавање на странскиот пазар, кој се разликува од чешкиот, и никогаш во животот не биле таму! Потпрете се на специјалисти и не преземајте непотребни ризици!

Контакт
најдени 98 недвижности
Мапа
најдени 98 недвижности
Еднособен стан со фантастичен поглед на планина, Будва, Црна Гора
атрактивен комплекс атрактивна локација
40 m2
2+кк
1/7
950 m
95,000 Евра
Šipka vpravo
Атрактивен стан на 50м од море, неверојатен поглед, Будва, Црна Гора
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
159 m2
3+кк
1/5
50 m
1,220,000 Евра
Šipka vpravo
Фантастичен стан, прва линија до море, 150м од прекрасна плажа, Бечиќи, Црна Гора
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
108 m2
4+кк
3/7
150 m
305,000 Евра
Šipka vpravo
Еднособен стан во Будва, Црна Гора
атрактивна локација
47 m2
2+кк
2/13
150 m
258,000 Евра
Šipka vpravo
Уникатна луксузна вила, бесконечен базен, теретана, џакузи, Котор, Кримовице
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
944 m2
5+кк
1 000 m
690,000 Евра
Šipka vpravo
Прекрасна нова куќа со три спални соби, Бар, Црна Гора
поглед на море атрактивна локација
400 m2
4+кк
450 m
350,000 Евра
Šipka vpravo
Уникатна мезонета, 5 спални соби и прекрасен поглед, Бар
поглед на море атрактивна локација
168 m2
6+кк
6/7
100 m
325,000 Евра
Šipka vpravo
Изграден стан со прекрасен поглед на море, атрактивна локација, Будва, Црна Гора
поглед на море атрактивна локација
45 m2
2+кк
2/3
300 m
190,000 Евра
Šipka vpravo