Покажи на мапа
најдени 48 недвижности
Мапа
Проект на прекрасни станови, продажба на рати, комплекс Emilia Romana Avenue Sunny Coast
на рати атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
200 m
Луксузни апартмани со поглед на море во Торевиеја, Аликанте - Цени од 245.000 €
на рати поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
700 m
Инвестиција во луксузни станови на само 150м од море, Ќерет, Албанија
на рати атрактивен комплекс атрактивна локација
150 m
Ексклузивен проект во изградба, на само 50м од море, Голем, Албанија
на рати атрактивен комплекс атрактивна локација
50 m
Престижен станбен проект со поглед на море, пошумен простор, Голем, Албанија
на рати поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
600 m
Модерен инвестициски проект, профитабилна инвестиција на 350м од море, Голем, Албанија
на рати атрактивен комплекс атрактивна локација
350 m
Луксузен и рекреативен станбен проект, хотел и воден парк, на само 250м од море, Голем, Албанија
на рати атрактивен комплекс атрактивна локација
250 m