Покажи на мапа
Брзо пребарување
Недвижност на прва линија од море, Албанија
Напишете рецензија

Ќе ни биде задоволство доколку го споделите вашето искуство со нашите служби.Ќе ги земеме во предвид сите ваши совети,критики и мислења со цел нашите служби да бидат уште подобри.

Все рецензија
Купи нашата врска не завршува!

За да можете целосно да уживате во вашиот имот покрај море, на нашите клиенти им нудиме широк спектар на услуги од осигурување на имот, градежни и поправки, опрема, сметководствена и правна помош, обновување на договори за струја, вода, телефон и многу повеќе. Можеме да организираме изнајмување, чистење, перење алишта, пречек на гости или какви било други услуги поврзани со поседување имот покрај море.

Влез во клиентскиот портал
Пазете се од измамнички продавачи

Пазете се од агентите за недвижности кои поради ситуацијата на чешкиот пазар на недвижности од ден на ден почнаа да нудат имоти во странство! Без доволно познавање на странскиот пазар, кој се разликува од чешкиот, и никогаш во животот не биле таму! Потпрете се на специјалисти и не преземајте непотребни ризици!

Контакт
најдени 109 недвижности
Мапа
најдени 109 недвижности
Модерни 2 соби во комплекс со паркинг, на само 80м од плажа, Драч, Албанија
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
60 m2
2+кк
3/6
80 m
85,000 Евра
Šipka vpravo
2 соби со поглед на море, одлична локација, Саранда, Албанија
поглед на море атрактивна локација
85 m2
2+кк
6/8
300 m
143,000 Евра
Šipka vpravo
3 соби на ексклузивна и атрактивна локација, на само 50 метри од брегот на морето, Голем, Албанија
на рати атрактивна локација атрактивна цена
73 m2
3+кк
2/5
50 m
112,250 Евра
Šipka vpravo
2 соби на ексклузивна и атрактивна локација, на само 50 метри од брегот на морето, Голем, Албанија
на рати атрактивна локација атрактивна цена
63 m2
2+кк
3/5
50 m
97,550 Евра
Šipka vpravo
2 соби на ексклузивна и атрактивна локација, на само 50 метри од брегот на морето, Голем, Албанија
на рати атрактивна локација атрактивна цена
56 m2
2+кк
2/5
50 m
86,600 Евра
Šipka vpravo
2 соби во луксузен проект со поглед на море во Голем, Албанија
на рати поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
64 m2
2+кк
1/2
600 m
68,000 Евра
Šipka vpravo
2 соби во луксузен проект со поглед на море во Голем, Албанија
на рати поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
68 m2
2+кк
1/2
600 m
71,000 Евра
Šipka vpravo
Можност за инвестиција пентхаус 3 соби, на само 120м од плажа, Драч, Албанија
атрактивна локација
140 m2
3+кк
6/6
120 m
154,000 Евра
Šipka vpravo